Злата Огнєвіч в пухнастій міні-сукні засвітила спортивні ніжки

Злата Огнєвіч в пухнастій міні-сукні засвітила спортивні ніжки (фото) | 1+1
Фото: @zlata.ognevich

Співачка похизувалася стрункістю на UFW.

Поділитися:

Під час Українського тижня моди красиві й оригінальні образи з’являються не лише на подіумах. Зіркові гості також прагнуть мати ефектний вигляд – тому їхні вбрання заслуговують на окрему увагу. Так, дружина Дмитра Комарова і Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко здивувала напівпрозорим костюмом і топом із величезним бантом. А зіркою третього дня UFW стала красуня Злата Огнєвіч.

Чорна сукня від Arutiunova, яку обрала співачка, лише на перший погляд видається простою. «Пухнасті» рукави зробили образ неймовірно грайливим. А доповнили look величезні сережки та лаконічні чорні босоніжки.

Фото: Веронiка Монакова для Jetsetter

Приковує погляд зваблива фігура зірки. Заняття спортом даються взнаки: міні-сукня не приховує її підтягнутих, струнких ніжок.

Аби тримати себе в досконалій формі, Злата не лише відвідує спортзал, а й займається балетом. Також в арсеналі співачки – власні секрети краси, якими вона нещодавно поділилася з шанувальниками.

Нагадаємо, що цього літа Злата Огнєвіч підкорювала американську сцену – про насичені заокеанські гастролі вона розповіла у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Злату читай на нашому сайті:

1. Злата Огнєвіч показала, як поєднувати головні тренди цієї осені

2. Красуня Злата Огнєвіч у вишиванці покаталася верхи

3. Сексуальна Злата Огнєвіч показала, як займається боксом на підборах (відео)

Новини по темі