Злата Огнєвіч розкрила свій секрет стрункості

Злата Огнєвіч розкрила свій секрет стрункості | 1+1
Фото: @zlata.ognevich

Зірка поділилася, який раціон дозволяє їй зберігати досконалу форму.

Поділитися:

Злата Огнєвіч вже показувала шанувальникам, як вправно тримається біля балетного станка і наполегливо тренується в залі. Завдяки активному способу життя зірка тримає себе в ідеальній формі. Та виявляється, так було не завжди.

В Instagram Злата зізналася, що колись була «невпевненою, трохи гладкою дівчиною, яка поглинала кілограми тортів на ніч». Одного разу співачка усвідомила, що не подобається собі. Довелося побороти лінь і комплекси та почати працювати над собою. Тож Огнєвіч поділилася власним досвідом, як схуднути і закохатися в себе.

Крок за кроком Злата відкривала для себе здоровий спосіб життя: «Дізналася, що таке правильне харчування, замінила солодощі з магазину корисними, згодом відмовилася й від молочних продуктів». Зараз вона не вживає м’ясо і займається спортом.

Фото: @zlata.ognevich

Співачка радить відмовитися від згубної звички «заїдати» невдачі, натомість лікувати їх новими цілями, знайомствами, книгами й саморозвитком.

Також артистка поділилася секретами щодо харчування, які допомагають їй тримати тіло у формі:

1. Правильний сніданок

День Злати починається з вівсянки на воді з медом, фруктами чи сухофруктами та горіховим міксом, а також авокадо і зеленого чаю або матча.

2. Денний раціон

Упродовж дня співачка обов’язково вживає рибу, боул з овочами й рисом, салати, запечений батат і цукіні.

3. «Завантажувальні» дні

Артистка не тримає себе в занадто жорстких рамках, а тому час від часу влаштовує «завантажувальні» дні: дозволяє собі круасан, пасту й солодощі.

Фото: @zlata.ognevich

Нагадаємо, що нещодавно Злата Огнєвіч повернулася з тривалого американського туру. Враженнями від заокеанських гастролей співачка поділилась у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавих новин про Злату читай на нашому сайті:

1. Злата Огнєвіч показала, як поєднувати головні тренди цієї осені

2. Красуня Злата Огнєвіч у вишиванці покаталася верхи

3. «Качаю горішок»: Злата Огнєвіч поділилась мотивуючим відео з тренування

Новини по темі