Залізна леді віддаватиме накази новоспеченому чоловікові в Одруженні наосліп

Одруженні наосліп покаже залізну леді
unsplash.com

Дивіться сьогодні, чи складуться стосунки у сімейної пари.

Поділитися:

19-го березня о 22:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск реаліті-шоу Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Героями сьогоднішнього випуску стануть Денис та Ольга. Хлопець працює арт-менеджером у нічному клубі. Він любить драйв, але мріє про дівчину, яка подарує йому затишок і стабільність. Життя обіцяє перетворити на свято. Оля має 2 освіти і 3 б’юті салони. Сама придбала собі житло й автівку. Дівчина вміє і любить керувати людьми, але зізнається, що з чоловіком хотіла б відчувати себе слабшою і захищеною.

«Клас!», ― вигукнув Денис, піднявши фату нареченої. Він був зачарований очима Олі. Але вже у перший спільний ранок молодят Дениса чекав сюрприз. Не дозволивши навіть поснідати, дружина почала віддавати наказати і говорити про недоліки в поведінці чоловіка. А за кілька днів змусила йти на роботу, аби збільшити сімейний бюджет до кінця тижня.

У поглядах на сімейні стосунки молоде подружжя спільної мови не знайшло. Чи зможе Оля стати ніжною, аби не втратити Дениса, ― дивіться сьогодні о 22:45 у проекті Одруження наосліп на 1+1.