"Це тепле, сімейне, душевне свято", — снайперка Євгенія Емеральд розповіла про традиції святкування Різдва

Ти не один: Євгенія Емеральд розповіла про традиції святкування Різдва

Євгенія Емеральд поділилась своїми різдвяними традиціями та розповіла, що полюбляє їсти за святковим столом.

Поделиться:

Цього Різдва, 25 грудня о 21:00, на телеканалі ТЕТ телеглядачі побачать великий різдвяний проєкт під назвою «Ти не один». Над його створенням працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas. У музичному різдвяному проєкті очікують виступи зірок, які будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу — волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів.

Ексклюзивно для сайту 1+1 учасники різдвяного проєкту «Ти не один» поділились своїми сімейними різдвяними традиціями та розповіли, як у своєму дитинстві святкували Різдво, що полюбляють їсти за святковим столом та якою музикою створюють різдвяний настрій. Серед таких — українська захисниця, снайперка з позивним Жанна Д’Арк Євгенія Емеральд.

Євгенія Емеральд

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти не один": Алла Мазур, Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька та Руслан Сенічкін розповіли про традиції святкування Різдва

Екслюзивно для сайту 1+1 Євгенія Емеральд, яка наприкінці жовтня повідомила про свою вагітність, розповіла про різдвяні традиції в своїй родині та значення Різдва.

Що для вас означає Різдво і які святкові сімейні традиції наслідуєте?

Для мене Різдво — це тепле, сімейне, душевне свято, яке дозволяє зібратися з рідними. В новій родині ми ще з чоловіком не створили свої традиції. Я думаю, що розпочнемо з того, що я побачу його на Різдво. Це вже буде для мене великий подарунок. А з моєю мамою та татом ми завжди збиралися за вечерею. Все було дуже гарно, багато смачної їжі.

Яка ваша улюблена різдвяна страва?

Я все люблю в принципі. Не знаю це різдвяна страва, чи ні, але особливо мені до вподоби качка з яблуками або з апельсинами. Якщо чоловік приїде на Різдво, то я, мабуть, теж йому зроблю. 

Євгенія Емеральд фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти не один": Віра Кекелія, Wellboy та Марта Адамчук про улюблені традиції на Різдво

Нагадаємо, що за форматом різдвяного проєкту, вперше українські артисти, військовослужбовці, волонтери, діячі культури, представники ДСНС та інших служб зберуться у камерній та затишній атмосфері, щоб поділитись своїми різдвяними традиціями та дитячими спогадами. На глядачів очікують несподівані музичні колаборації, українські пісні, які стали хітами під час повномасштабної війни, а також автентичні різдвяні колядки у сучасному музичному обрамленні. Популярні улюблені артисти заспівають з представниками поколінням нової сучасної музики, яка отримала потужний імпульс після 24 лютого.

Проєкт «Ти не один» матиме благодійну складову — кожен небайдужий зможе створити різдвяний настрій та надіслати подарунок маленьким підопічним благодійного проєкту СОС "Дитячі містечка", який опікується родинами та дітьми-сиротами. До слова, самі артисти також не залишать українських дітей без подарунків, і комусь випаде унікальна можливість отримати різдвяний сюрприз від учасників проєкту.

Новости по теме