Експерт "Одруження наосліп" пояснила, чому після пологів жінка не приваблює чоловіка

Експерт "Одруження наосліп" пояснила, чому після пологів жінка не приваблює чоловіка

Дивіться "Одруження наосліп" щосереди о 22:00 на "1+1"

Поделиться:

Уже сьогодні о 22:00 на "1+1" вийде новий випуск соціального, експерименту, у якому герої за допомогою фахівців знаходять своє щастя. Так, експерт "Одруження наосліп" Світлана Митрофанова знає, як зробити стосунки в сім'ї міцнішими. Спеціально для ivona.bigmir.net лав-коуч пояснила, чому після народження дитини у шлюбі зникає пристрасть. І розповіла, що робити, аби полум'я любові не згасло.

У французів є приказка: Жінці потрібен рік, щоб стати матір'ю, і рік, щоб знову стати жінкою. Сама природа влаштувала так, що після пологів секс для жінки втрачає сенс, тому що дитина є, і значить потрібно піклуватися про неї, а не зачинати наступного малюка.

Життя чудового створення тепер зовсім інше: насамперед молода мама відчуває сильну втому, тривожність за малюка, величезну відповідальність за його годування, догляд за ним і безпеку. Найбільш поширене бажання це просто виспатися. Який вже тут секс?!

Але минає час, і вона сама починає помічати, що ніхто і не ініціює інтим. Часто новоспечені татка роблять вигляд, що сексу начебто ніколи й не було, і просто уникають цієї теми. Особливо ті чоловіки, які були присутні на спільних пологах, або підтримували породіль у пологовій палаті. Інші - зізнаються у своїх страхах торкатися до матері дитини.

У чому причина такої поведінки? Його жінка змінилася, і вже ніколи не буде такою, як раніше. Фокус її уваги змістився на дитину.

Часто чоловік, бачачи, як страждала жінка після пологів, жаліє її. Він не хоче зайвий раз турбувати кохану своїми бажаннями, адже обидва партнери прагнуть віддавати максимально сил дитині і дуже втомлюються. Змінюється жінка і змінюється сприйняття її чоловіком.

 

Як допомогти чоловікові сприймати жінку в новому статусі молодої мами сексуально привабливою?

- Сексуальність на 90% залежить від поведінки! Таке співвідношення: 90% - поведінкові характеристики, і тільки 10% - зовнішність. Тож припиняємо щоразу зважуватися, ховати під об'ємним одягом зміни у фігурі і починаємо розкривати в собі жіночу силу. А точніше, вчимося поводитися по іншому.

- Візьми паузу в сексуальних cтосунках. Є психологічне дослідження, яке доводить: взаємини міцніші в тій парі, де інтимне життя почалося після щонайменше шести місяців спілкування! Тобто, чим довше пара просто спілкується, не переходячи до ліжка - тим міцніше у них може бути шлюб. Дай можливість твоєму чоловікові пізнати тебе іншою, не переходячи до ліжка.

- Щодня виокремлюй час для себе. Подумай про нову зачіску, гардероб. Твою поведінку диктують емоції, які ти відчуваєш. А це єдине, що ти можеш контролювати в житті. Навчишся володіти собою - навчишся володіти світом! Ми не можемо контролювати зовнішні події, впливати на вибір людей. Єдине, що ми можемо контролювати - це хід наших думок. Налаштуйся на краще! Спочатку штучно у всьому шукай позитив. Став собі питання: Що хорошого в цьому? Що мені подобається в собі? Що я можу зробити, щоб відчувати себе привабливою? Пам'ятай, ми бачимо те, що зазвичай хочемо бачити.

 

- Заведи собі щоденник емоційного самоспостереження. І щодня записуй по 10 пунктів. За що ти вдячна кожному дню, людям, що оточують тебе, а також подяку собі.

- Працюй над підвищенням своєї самооцінки. Розроби детальний покроковий план його реалізації. Пам'ятай: Усяка душа вимірюється величезністю свого прагнення ... Запиши бачення свого щасливого майбутнього до свого щоденника. І кожного дня виконуй маленький посильний крок до реалізації своєї мети. Тебе підтримуватиме коучингове питання: Що я можу зробити сьогодні, щоб наблизитися до мети? Напиши його і повісь на холодильник. Нехай це будуть незначні кроки, такі, як підтримання фізичної форми, кілька вивчених слів англійською, кілька сторінок потрібної інформації. Все це буде підвищувати твою самооцінку.

- Не соромся просити підтримки. Думки "впораюся з усім сама" - вияв гордині. У Біблії написано: Просіть, і дасться вам. Шукай підтримки у друзів, близьких, звернися до психолога, коуча.

"Любов - це непереборне бажання бути непереборно бажаним", - Роберт Фрост. Згадай закон Всесвіту: якщо ти хочеш щось отримати, спочатку ти повинна це віддати. Продемонструй своєму чоловікові, що його присутність, дотики, голос і запах збуджують тебе. Причому так, щоб не виникало підозр, що його можуть з кимось порівнювати. Повір, якщо в демонстрації свого потягу ти будеш переконливою, твій чоловік швидко організує відповідну атмосферу для інтимних стосунків.

Дивіться "Одруження наосліп" сьогодні о 22:00 на "1+1".

Новости по теме