Команда «На ножах» перетворила тернопільску колибу на новомодний заклад здорового харчування (до та після)

Ольга Фреймут, Дмитро Борисов та брати Юдіни «оздоровили» тернопільске кафе та стосунки його працівників.

Поделиться:

Дмитро Борисов розповів, як святкує Великдень і розкрив сімейний рецепт паскиУ минулому випуску програми «На ножах» Ольга ФреймутДіма Борисов і дизайнери брати Юдіни працювали над зміною іміджу тернопільського кафе «Каруна».

Власники фітнес-центру поверхом нижче відкрили кафе «Каруна». У той час як спортзал переповнений відвідувачами, заклад харчування пустує.

Працівники кухні навіть розробили, на їхню думку, «здорове» меню, щоб привернути увагу спортсменів. Однак гостей більше не стало, а за 2 роки існування не було жодного місяця, коли б прибуток власників кафе пішов у «плюс».

Закладом керує молода співвласниця Христина, її «права рука» - менеджер Надія, яка не вміє віддавати чіткі команди і не знаходить спільної мови з колективом. На кухні «Каруни» панує невизначеність, оскільки в закладі відразу два шеф-кухаря - майбутня теща власників Марія Михайлівна і Назар. Відносини Христини та Марії Михайлівни залишають бажати кращого, адже раніше теща керувала рестораном. Робочі відносини колективу «Каруни» тісно переплелися з родинними, що заважає ефективному керівництву закладом.

Команда «На ножах» допомогла колективу розділити родинні та робочі відносини та змінити меню та інтер'єр закладу таким чином, щоб привернути увагу цільової аудиторії – відвідувачів спортзалу та просто людей, які слідкують за своїм здоров'ям.

За 36 годин брати Юдіни змінили назву, концепцію та зовнішній вигляд до невпізнаваності. Похмура колиба перетворилася у світлий, комфортний та «здоровий» простір. 

Оновлений ресторан зустрічав власників яскравими кольорами зеленого яблука та морської хвилі, меблі нагадували натуральне дерево, а свіжі фрукти стали новим невід'ємним атрибутом кафе.

Вийшло так, що ми фактично винайшли новий напрямок у дизайні – «healthy мінімалізм». Такого раніше не існувало. – зауважили брати Юдіни.

До того ж у Тернополі команда вперше пішла на не стандартний експеримент, дозволивши власниці самій обрати нову назву закладу. Ольга Фреймут запропонувала класичний для Заходу «Легуміна», а Дмитро Борисов – «Fizkultura». Враховуючи модні тенденції та бажану аудиторію, Христина обрала варіант Борисова.

Ми знали, що ви оціните таку модну концепцію. Для Тернополя вона інша. Тому ми й пропонували вам більш традиційну назву і щось зовсім модне – те, чого тут немає. – зазначила Ольга Фреймут.

Нагадаємо, Дмитро Борисов розповів, як святкує Великдень і розкрив сімейний рецепт паски.