На 1+1 революційна прем'єра відеощоденників 5-ти звичайних жінок - "Зняти все"

На 1+1 революційна прем'єра відеощоденників 5-ти звичайних жінок - "Зняти все"

25 липня на каналі 1+1 стартує несподіване, революційне шоу - відеощоденники 5-ти звичайних жінок без режисури, сценарію і навіть оператора.

Поделиться:

25 липня на каналі 1+1 стартує несподіване, революційне шоу - відеощоденники 5-ти звичайних жінок без режисури, сценарію і навіть оператора.

Проект "Зняти все" - це телебачення, яке виходить за рамки телеекрану, коли звичайні люди вмикають камеру в найцікавіші моменти свого життя.

"Зняти все" - адаптація популярного ізраїльського формату Connected. На батьківщині шоу зібрало рекордні рейтинги, і прямо зараз формат адаптують більше 15 країн. Шоу, в якому люди не співають, не танцюють і не жартують, а просто живуть своїм повсякденним життям і знімають його на камеру, користується неймовірною популярністю у глядачів через свої щирі інтонації, відкриті емоції і ненадумані переживання.

У шоу "Зняти все" на 1+1 своє життя знімають 5 звичайних українських жінок. Вони різного віку і соціального статусу, вони не знайомі одна з одною і ніколи раніше не працювали на телебаченні. Чотири місяці тому кожна з них отримала відеокамеру, яку вмикає тоді, коли в її житті відбувається щось цікаве. Відеоматеріал, який виходить у героїнь, ділять на тематичні блоки - кожен епізод "Зняти все" буде присвячений певній темі. Темами шоу будуть взаємини з чоловіками, батьками і дітьми, самореалізація, страхи та комплекси, мрії і плани на майбутнє - всі життєві питання, які хвилюють кожну звичайну людину. Героїням не ставили ніяких завдань і обмежень. Єдине, що від них вимагалося - бути щирими і відкрито ділитися з камерою своїми переживаннями.

"Одну й ту ж загальнолюдську проблему ми побачимо з п'яти різних позицій", - говорить продюсер проекту Роман Лукін. - Любов, дружба, секс, самореалізація - теми, які актуальні для всіх віків і соціальних класів. Я дуже радий, що у наших учасниць вийшло бути відвертими. Цей проект вражає уяву".

Творець формату Connected - ізраїльський продюсер Аві Армоза (Avi Armoza) вважає, що за таким форматом майбутнє телебачення. "Інтимне, безсценарное, провокаційне та гаряче шоу. Ми дуже задоволені тим, як приймали формат, і з нетерпінням чекаємо продовження роботи з нашими партнерами по всьому світу".

Прем'єра шоу "Зняти все" на каналі 1+1 25 липня о 22:30.

Завантажити та переглянути презентацію проекту можна тут

Переглянути презентацію можна тут