Одруження наосліп: Стосунки мамі допоможе побудувати син

Одруження наосліп: Стосунки мамі допоможе побудувати син

 Сьогодні о 22.00 в "Одруження наосліп" на "1+1" вперше свої долі поєднають мама трьох дітей та тричі розлучений глава сімейства, якому доведеться взяти на себе відповідальність не тільки за свою жінку, але і за її трьох

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 в Одруження наосліп на 1+1 вперше свої долі поєднають мама трьох дітей та тричі розлучений глава сімейства, якому доведеться взяти на себе відповідальність не тільки за свою жінку, але і за її трьох дітей.

"У героїні в минулому є достатньо великий досвід взаємозалежних стосунків, у неї була непроста ситуація з її минулим чоловіком, який міг підняти руку на свою жінку, і прийти додому у нетверезому стані. Із минулого шлюбу у неї залишилось троє дітей, за виховання яких героїня несе велику відповідальність. Вона молода і гарна жінка, при цьому вона готова змінюватись, працювати над собою и робити все, щоб будувати здорові та міцні стосунки. Жінка хоче бути щасливою і готова до цього", - коментує ведуча і психолог проекту Леся Матвеєва.

Дивіться Одруження наосліп 2 сезон 6 серія онлайн на сайті 1+1 одразу після ефіру! 

Конфлікти, які виникатимуть між коханими, їм допоможуть вирішити не лише постійні експерти програми психолог Егор Тополов, акстролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Митрофанова, але й син героїні, який мріє про те, щоб його мама стала щасливою.

Нагадаємо, що за правилами програми, експерти проекту підбирають учасників за критеріями психологічної, астрологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Аналізуючи досвід минулого, вони складають прогноз: зможе пара побудувати стосунки чи ні. Майбутні герої проходять спеціальні стрес-тести, аналізують разом з експертами свої помилки у стосунках, намагаються змінитись самі.

Ведуча проекту, психолог Леся Матвеєва, разом з героями переживає усі неприємні та конфліктні моменти у стосунках, дає поради та підтримує учасників.

Новости по теме