Стала відома дата прем’єри талант-шоу Голос. Діти 3

Стало відомо, коли відбудеться довгоочікувана прем'єра єдиного в Україні дитячого вокального проекту.

Поделиться:

Психолог проекту «Голос.Діти» розповіла, як вибрати хобі для дитиниДовгоочікувана прем'єра єдиного в Україні дитячого вокального проекту Голос. Діти 3 відбудеться 2-го жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1. Зірковими тренерами третього сезону Голос. Діти стануть Тіна Кароль, Потап і MONATIK, який вперше сяде в червоне крісло.

Учасники нового сезону проекту Голос. Діти 3 – «покоління вільних», адже вони – сучасні, яскраві та вільні від стереотипів. Діти, які прийшли на шоу, мають унікальні тембри і потужні голоси. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розповіла про стосунки між тренерами «Голосу. Діти-3» поза камерою

Новий сезон Голос. Діти, орієнтований на найсучасніші музичні тенденції, обіцяє стати найпозитивнішим за всю історію проекту. Мрії, які приводять дітей на головну вокальну сцену країни, щирі і зворушливі: хтось хоче врятувати єдину школу в своєму селі від закриття, а хтось – на всю країну зізнатися в любові.

Історії маленьких учасників Голос. Діти мотивують з оптимізмом дивитися в майбутнє. Зі сцени проекту вони хочуть, щось сказати світові, висловити свою думку. Мрія потрапити на Голос. Діти – це дуже хороший стимул самовдосконалюватися, – каже психолог проекту Марина Гуменюк.

Переможець «Маленькі гіганти» розповів, чому його навчив Робертіно ЛоретіВідомо, що на «сліпі прослуховування» в цьому сезоні прийшла дочка Євгена Кошового Варвара, яка підкорила всю Україну своїм гумором на «Розсміши коміка. Діти», а також Сашко Подолян, який минулого року вразив глядачів дитячого проекту «Маленькі Гіганти» оперним виконанням хіта Кузьми Скрябіна «Танець пінгвіна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розчулений Євген Кошовий дав настанови своїй донечці

2-го жовтня разом із прем'єрою Голос. Діти 3 стартує Рік Голосу на телеканалі 1+1, який після закінчення дитячого проекту продовжиться дорослим вокальним проектом Голос країни.

Над проектом працює команда 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лезін. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Нагадаємо, що триває кастинг вокального проекту «Голос країни». Заповнюйте анкету на сайті і приходьте на кастинги 17-18 і 24-25 вересня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНХ, 12 павільйон (ст. м. Виставковий Центр).