Як молодій парі побудувати дружні стосунки з батьками

В Одруженні наосліп розкажуть, чому батьківська опіка часом негативно впливає на стосунки молодят.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі 1+1 отримають нову цінну пораду, як побудувати щасливі стосунки, від психологів та ведучих проекту Одруження наосліп Єгора Тополова та Олени Любченко.

У новому випуску проекту візьме участь наймолодша пара за всі сезони проекту, у стосунках якої багато дорослих людей можуть побачити частинку власних помилок минулого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міф чи правда: Кохання живе три роки

У сьогоднішньому випуску візьме участь норовливий 22-річний хлопець Ернест, який перетнув океан у пошуках коханої. Він живе у США, проте родом з України. Пише пісні у стилі реп та заробляє своєю творчістю. Хлопець впевнений, що саме в нашій країні живуть найгарніші дівчата, тому мріє зустріти тут наречену і побудувати щасливу родину.

Олена Любченко і Єгор Тополов на основі психологічної й емоційно-сексуальної сумісності обрали для Ернеста дівчину, з якою він у рамках програми одружиться наосліп та житиме тиждень під одним дахом та за спільний бюджет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти надмірну самовпевненість заради сімейного щастя

Дружиною Ернеста на тиждень стане 24-річна співачка Ліда, яка захоплюється фотографією та малюванням. Ніжна, романтична та мрійлива дівчина прагне зустріти свого «принца», у якого зможе закохатися та створити щасливі стосунки.

Ернест та Ліда жодного разу не мали тривалих серйозних стосунків раніше, проте зважилися на сміливий експеримент заради власного сімейного щастя. У проекті на пару очікують випробування, під час яких їм доведеться навчитись відстоювати власні інтереси, знаходити компроміс та навіть опиратися думці власних батьків. Так, приїзд батьків Ліди та Ернеста стане сюрпризом для молодят. Бажаючи щастя своїм дітям, вони влаштують перевірки на хазяйновитість, силу та характер для зятя та невістки. Та чи зможуть порозумітися два покоління?

Надмірна батьківська опіка, як зазначають психологи проекту, може стати причиною руйнування щасливих стосунків дітей.

«Наші батьки часто намагаються впливати на нас навіть у дорослому віці, керуючись природним бажанням опікуватись дітьми. Варто прислухатися до їхніх порад, але і знати, коли потрібно відстояти свою позицію. У своїй практиці я часто зустрічаю людей, які стали заручниками батьківського контролю, втративши власне щастя», - зізнається психолог і ведучий проекту Єгор Тополов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому дорослі люди тікають від стосунків?

Напарниця Єгора, ведуча та психолог проекту Олена Любченко, зазначає, що одружуючись у молодому віці, пари часто потрапляють у схожу ситуацію, як і герої проекту Одруження наосліп.

«У молодому віці багато пар одружуються «наосліп». Люди часто беруть шлюб із парою, про яку насправді мало знають. Уже потім, у процесі подружнього життя, їм доводиться стикатися з неочікуваними проблемами, викликаними власною недосвідченістю, незрілістю чи неготовністю до відповідальності, які можуть стати причиною розлучення. Це складний період, але його уроки варті майбутнього щастя», - зізнається психолог.