Тренер з імбілдінгу спробує «відвоювати» серце чоловіка у зірки соцмереж

Сьогодні о 22:00 телеглядачі «1+1» двоє авантюрних незнайомців знову візьмуть шлюб наосліп.

Поделиться:

У новому випуску «Одруження наосліп-3» глядачі знову отримають «порцію» цінних порад щодо того, як побудувати щасливі стосунки, від ведучих та психологів Олени Любченко та Єгора Тополова.

Двоє авантюрних незнайомців знову візьмуть шлюб наосліп з парою, яку їм підібрали експерти на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

39-річний Аркадій прийшов на проект, щоб знайти собі друга, коханку та особливу людину в одній особі. Проте, чоловікові буває нелегко проявляти свої почуття, що може стати на заваді тривалим та щасливим стосункам.

Він дуже любить мандрувати. В душі він філософ, не визнає матеріальних цінностей, - описує характер Аркадія ведуча та психолог проекту Олена Любченко.

Аркадій вже має своє кохання. Його вірний пес Валерій – найближча та найдорожча істота в житті чоловіка. Цікаво, що пес Валерій встиг стати справжньою зіркою соціальних мереж – за його власною сторінкою стежать чимало підписників.

На «наречену» Аркадія чекає складне випробування, адже їй доведеться не тільки знайти підхід до Валерія, який має досить складний характер, але і поборотися з ним за увагу свого «обранця».

«Руку і серце» Аркадію віддасть 35-річна Ганна, яка має незвичайні фізичні можливості.

Аня – чудова дівчина. Вона унікальна за родом свого заняття та має деякі неординарні якості. Аня може творити дива за допомогою власного тіла, - говорить Єгор Тополов.

Ганна – тренер з жіночої практики імбілдінгу, або «інтимної гімнастики». Дівчина вільно спілкується на відверті теми, активно проявляє власну жіночність та здатна наповнювати енергією кохання все навколо. Дівчина готова робити все на радість своєму коханому, але її життя, захоплення та внутрішній світ залишається таємницею за «сімома печатками». Чи зможе Ганна відкритися заради шансу на щасливі стосунки та завоювати довіру чоловіка?

Аркадій приготував Ганні складне та цікаве завдання. Щоб перевірити жінку, він готовий на тиждень довірити їй догляд за своїм чотирилапим другом, якого вважає найціннішим у своєму житті.

Як Ганна, яка ніколи не тримала хатніх улюбленців, впорається з таким випробуванням та чи готовий Аркадій заради кохання знайти місце в своєму життя для когось, окрім власного пса, телеглядачі дізнаються вже сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску «Одруження наосліп-3».