Чи можливо побудувати родину лише на пристрасті

Психологи Одруження наосліп розповіли, що є запорукою міцного шлюбу.

Поделиться:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили новий випуск проекту Одруження наосліп. Героями нового випуску стали харизматичний Денис з Одеси та сильна й незалежна Вікторія з Вінниці. Денис прожив із попередньою дружиною 11 років, проте у їх стосунках зник «вогник». Денис прагнув зустріти пристрасну та яскраву жінку. Вікторія виховує доньку і працює фітнес-тренером. Жінка мріяла про сильного чоловіка, який стане надійним партнером у житті та гідним батьком для її доньки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти шлях до чоловічого серця

Після того як Денис підняв фату, зізнався, що Вікторія підкорила його своєю вродою. Новоспечені чоловік та дружина вирушили на романтичне побачення. Віка постійно проявляла ініціативу і хотіла дізнатися про чоловіка більше, а Денис давав розмиті відповіді. 

«Вікторія хоче розмовляти, дізнатися більше про нього, а Денис просто хоче її. Його не цікавить нічого більше, його цікавить лише одне. Він надзвичайно самозакоханий. Перш за все він продає себе. На початку стосунків це добре, однак в цьому є й великий мінус. Коли людина продає певний свій образ, він нещирий. І будь-яка жінка, яка почне відчувати до нього щиру симпатію, відчує цю брехню. Можливо, ось чому в Дениса немає тривалих стосунків», - коментують ситуації психологи. 

Після цього молодята обмінялися подарунками. Сюрприз Дениса змусив Вікторію червоніти - чоловік подарував панчохи і червону помаду: 

«Денис не приховував, що спершу йому потрібен секс, а потім усе решта. Але виникає питання, чи буде взагалі ось це «все решта»? У даній ситуації саме Вікторія показує, що вона готова будувати серйозні тривалі стосунки, а не лягати у ліжко з першим ліпшим чоловіком». 

Перший похід у магазин для пари виявився непростим. Денис постійно говорив Вікторії про свої почуття та називав коханою. Така поведінка насторожувала жінку. Вікторія вважає, що аби зрозуміти, що кохаєш, інколи потрібно прожити ціле життя і прийняла його слова, як гру на публіку. 

Він схожий на сірник, який різко загоряється. Але наскільки довго він буде горіти? Кохання - не пристрасний миттєвий потяг, це тривале почуття. 

Під час розмови за обідом Денис розповів про свої останні стосунки, які тривали протягом року. Чоловік зізнався, що розійшовся з коханою через те, що вона хотіла його змінити:

«Він постійно акцентує увагу на тому, що він не хоче і не буде змінюватися. Він не готовий до будь-яких відносин, які будуть змінювати його. Жінка, яка буде з ним поруч, повинна змінювати його дуже м’яко». 

Під час розмови Віка зробила зауваження чоловіку щодо того, що він не цікавиться нею. Денис відмовляється продовжувати діалоги і розповідає лише про себе. 

Її зачепило, що Дениса не цікавить ніщо, окрім Вікторії, як сексуальної партнерки. 

На наступний день молодята вирушила виконувати завдання для Дениса. Чоловік спробував себе у ролі пожежника і спершу замість рятувати дружину врятував звичайний манекен. Коли інструктор сказав, що його дружина досі у приміщенні, чоловік побіг її рятувати. 

«Вікторія хотіла перевірити, чи зможе він її врятувати, чи зможе поставити її на перше місце і захистити те, що для нього важливо. А його ціллю було впоратися із завданням на час, тому він схопив манекен, а не дружину. Він сприйняв таке завдання, як можливість показати себе з кращої сторони. Він це вміє, і це для нього не проблема», - стверджують Олена та Єгор. 

Настала черга виконувати завдання для Вікторії. Пара вирушила у торгівельний центр, де Денис знімав відео, як Вікторія вчить перехожих фітнесу. 

Він знімає це відео про себе. Він показує себе з найкращої сторони, і навіть не усвідомлює, що постійно знаходиться в демонстративній позиції. Вікторії з ним складно. 

Після повернення додому Вікторія зізналася Денису, що його поведінка її не влаштовує, але чоловік відмовився вирішувати цю проблему:

«Кохання та пристрасть є, проте стосунки руйнуються. Люди рано чи пізно розуміють, чому вони самотні, розуміють свою відмову показувати партнеру щирого себе, змінюватися і йти разом до кращого. Однак часто це розуміння приходить занадто пізно», - стверджують психологи. 

Психологи вирішили достукатися до Дениса. Навідавшись до молодят, Олена та Єгор запропонували хлопцю пройти цікавий експеримент - піти у магазин і купити для дружини подарунок, який, на його думку, вона б хотіла. Денис впорався з завданням і купив подарунок для доньки Віки. Вікторія зрозуміла, що готова познайомити Дениса з своєю донькою. Натомість Денис вирішив познайомити дружину з мамою. Знайомства пройшли успішно, а останню ніч пара провела разом. Денис та Марина вирішили залишити каблучки і продовжити будувати свої стосунки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий шанс: Як повернути довіру в стосунки