«Одруження наосліп» на 1+1: психологиня проєкту Ірина Кириченко дала пораду, як правильно просити вибачення

Психологиня проєкту Ірина Кириченко дала пораду, як правильно просити вибачення

Cьогодні, 6 серпня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть десятий епізод сьомого сезону шоу про стосунки «Одруження наосліп».

Поделиться:

Телеведучий Даніель Салем та психологиня Ірина Кириченко на основі емоційної, сексуальної і психологічної сумісності підбирають пару одиноким холостякам і холостячкам, котрі досягли успіху у кар’єрі, але не знайшли особистого щастя.

Головним героєм нового випуску став 38-річний коуч на ім’я Олександр.

«За своє життя я познайомив близько 130 пар, які змогли побудувати міцні стосунки, але свого щастя так і не знайшов. Вважаю себе завидним нареченим. В мене декілька успішних бізнесів. Я видавець журналу про стосунки, в мене є невелике агентство з нерухомості та частка у ізраїльській рекординговій компанії. Я вчу дівчат, як треба завойовувати чоловіків. Як правильно вдягатися на побачення, щоб справити на нього враження або розкачати емоції, щоб він запам’ятав жінку на все життя. Нажаль, вже зараз я бачу у кожній дівчині якісь свої вади, через те, що багато років займаюсь коучингом. Моєю ідеальною нареченою повинна бути мініатюрна брюнетка зі спортивною фігурою та веселим характером», — сказав Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Його дружиною у проекті стала 31-річна фітнес-тренер на ім’я Оксана.

«По життю я отримала звання «серцеїдка» та «рокова жінка». Захоплююся чоловічою психологією та всі свої знання використовую на практиці. До того ж, я маніпулятор. Полюбляю провокувати людей на якісь нестандартні ситуації, щоб зрозуміти, як вони відреагують, якщо мені потрібна буде допомога. У більшості випадків чоловіки готові  дати мені все, що потрібно, у будь-якій кількості. На проект прийшла за стосунками. Я взагалі не пам’ятаю, коли останній раз закохувалась. Для мене важливо у майбутньому обранцеві наявність розуму та вміння заробляти гроші. Я не готова відмовлятись від чогось та обмежувати себе», — сказала Оксана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Одна з тем сьомого сезону — це вміння визнавати свою провину та просити пробачення. Психологиня проєкту Ірина Кириченко розповіла, як правильно вибачитися перед партнером та не образити його ще більше.

«Вміння визнавати свою неправоту і просити вибачення, якщо наші слова і вчинки заподіяли комусь біль або шкоду — риса зрілої людини. Нікому не подобається просити пробачення та виявлятись неправим, адже з цього кожна людина автоматично робить висновок, що вона погана. Ми по натурі  робимо все, що в наших силах, щоб уникнути цього почуття. Але ж насправді володіння цим навиком дає нам справжню внутрішню свободу, про яку мріє кожна людина. Що робити, якщо ви не знаєте як правильно просити про милість та не образити людину ще більше?  Відмовтеся від фраз: «мені шкода, що це тебе зачепило», або  «вибач, я не думав, що ти це так сприймеш». Тому що це виглядає так: «я зробив це через тебе». Краще сказати: «мені шкода, вибач, наступного разу я буду уважнішим до твоїх почуттів». Але якщо ви не розумієте, чому саме образили людину, прикладіть більше зусиль, щоб зрозуміти. Або чесно зізнайтеся, що вам все одно. Якщо ви відчуваєте себе некомфортно, подумайте, як виправити ситуацію, або як не дати їй повторитися. Завжди пам’ятайте, що ваші слова нічого не варті, якщо через пару хвилин ви вже забули про те, що зробили. Людина, яку ми зачепили, абсолютно не зобов'язана ніяк нам допомагати виправити стан справ. Вибачення дорослої людини означають, що вона хоче компенсувати наслідки своїх дій, або хоча б винести зі свого вчинку урок на майбутнє. Назавжди забудьте про слово «але». «Пробач, але ...» — так не просять пробачення. Так сперечаються. Якщо ми хочемо загладити конфлікт, то мова повинна йти тільки про наші вчинки і про почуття людини, яку це образило. Наші думки і переживання в цей момент не мають до справи ніякого стосунку», - говорить Ірина Кириченко

Чи зможуть молоді зберегти сім'ю, дивіться вже о 20:15 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.