Де та коли дивитися інтерв’ю з головою СБУ Василем Малюком у спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром»

Рік. Харківщина
Дивіться новий випуск Дмитра Комарова Рік. За кадром з головою СБУ Василем Малюком на 1+1 Україна (відео) - 1+1

Не пропустіть!

Поделиться:

Вже сьогодні о 21:30 глядачі телеканалу "1+1 Україна" побачать новий випуск спецпроєкту Дмитра Комарова “Рік.За кадром”. У ньому голова Служби Безпеки України Василь Малюк розкриє деякі подробиці гучних спецоперацій, які активно обговорювались не тільки в українському та російському інфопросторі, але і по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров спростував російський фейк про інтерв'ю з Будановим (відео)

Рік. За кадром 1+1

Голова СБУ розповів про українських таємний агентів, які працюють у найгарячіших точках і виконують спеціальні завдання. В інтерв’ю він відкрив подробиці деяких гучних арештів державних зрадників, ворожих агентів і шпигунів.

Також в інтерв’ю Василь Малюк поділиться подробицями про роботу СБУ під час псевдореферендуму в Херсоні, прокоментує участь українських служб в підриві Кримського мосту та розповість про очистку силових структур від «щурів».

Не пропустіть новий випуск спецпроєкту Дмитра Комарова “Рік.За кадром” 26 травня о 21:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "73-82% росіян підтримують війну проти України", — Кирило Буданов у спецпроєкті "Рік. За кадром"

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме