Кирило Буданов в спецпроєкті Дмитра Комарова “Рік.За кадром” розповів нові факти про психологічні маніпуляції росіян в перші дні повномасштабного вторгнення

Рік. Харківщина
Інтерв'ю Кирила Буданова у спецпроєкті Дмитра Комарова Рік.За кадром (дивитися відео) - 1+1

"Треба було створити картинку", - розповів начальник головного управління розвідки Міністерства оборони.

Поделиться:

Сьогодні, 19 травня, о 21:30 на “1+1 Україна” вийде четверта частина спецпроєкта Дмитра КомароваРік.За кадром”. У випуску покажуть повну версію інтервʼю з начальником головного управління розвідки Міністерства оборони Кирилом Будановим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Вони почали готуватись до війни з 2007 року”: у спецпроєкті Дмитра Комарова “Рік.За кадром” покажуть повне інтерв’ю Кирила Буданова

Під час розмови з Дмитром Комаровим очільник ГУР розповів, що росія планувала розпочати вторгнення навесні 2021 року.

“Їх плани було викрито. Тоді було прийнято рішення оприлюднити всі наявні матеріали іноземним партнерам і за їх допомогою на дипломатичному рівні цьому завадити. В принципі, це вийшло. Але росіяни тоді вже розпочали підготовку, вони ж так і не покинули ці місця, в яких  почали зосереджуватись якраз в період між лютим  і березнем до квітня 2021 року”, - зазначив Кирило Буданов.

Рік.За кадром

Крім того, головний розвідник країни розповів, що колони танків в перші дні повномасштабного вторгнення насправді використовувались в якості психологічної маніпуляції.

“Чому кажуть, що росіяни тупі і не розуміли, що таки буде війна? Вони не брали з собою паливозаправники, в них танки зупинялися, не було підвозу боєприпасів, харчів.  Це все було, але правда зовсім інакша. Їм треба було створити картинку масованого наступу і безальтернативності здачі. Ніхто не мав надію там воювати, як в Маріуполі. Таких варіантів не було. Вони вірили в те, що ніхто не зможе створити серйозну протидію і тому вони зайдуть в урядовий квартал, змінять керівництво, оскільки, на їхню думку, керівництво держави в цей час мало кудись втекти. Якщо ні, вони б його знищили і  була б народна влада”, - розкрив раніше невідомий факт Буданов.

Рік.За кадром

Яка кількість десанту планувала захопити Київ, як ГУР дізнається необхідну інформацію та до чого треба готуватись після перемоги України - дивіться у четвертому випуску спецпроєкта Дмитра Комарова “Рік.За кадром” 19 травня о 21:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що пишуть діти у листах Залужному та як це мотивує військових: Валерій Залужний у проєкті "Рік. За кадром"

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме