Як заохотити чоловіка до спільних занятть спортом

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
Кондрашов Станислав Дмитриевич о том, как приобщить мужа к занятиям спортом
unsplash.com

Фітнес-тренер показала вправи, призначені для спільних тренувань.

Поделиться:

Лікар розповів, як ефективно позбутися целюлітуЖінки завжди прагнуть тримати себе у формі, щоб бути красивою та стрункою і привертати увагу чоловічої статі. Тоді як чоловіки за купою справ не мають часу або ж просто лінуються займатися спортом.

Ксенія Слюсар-Литвинова, постійний експерт програми «Сніданок з 1+1», порадила, як мотивувати чоловіка до спільних занять спортом та показала декілька вправ для ефективного контактного фітнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як без шкоди для здоров'я підтримувати себе в формі під час вагітності.

4 поради, як позбутися болю в суглобахЧоловіки, як діти, – їх потрібно мотивувати власним прикладом. Система «винагород» у даному випадку не спрацює. Покажіть, що вам подобаються заняття спортом, продемонструйте, що ваша робота над собою привертає увагу інших чоловіків – іншими словами розбудіть у ньому азартний інтерес.

Спільні заняття не лише покращать вашу фізичну форму, а й зміцнять сімейні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути без шкоди для здоров’я.

Спочатку треба обов'язково зробити розминку, щоб розігріти м'язи. – попереджає тренер.

ПРИСІДАННЯ

Станьте один навпроти одного, розтавивши ноги по ширині плеч. Схрестіть руки з партнером навхрест. Тримаючи одне одного за руки, а коліна прямо, присідайте, максимально відводячи сідниці назад. 

Виконуйте до 20 присідань за один підхід.

ВПРАВА НА БІЦЕПС/ТРІЦЕПС

Покладіть на долоні партнера свої долоні і намагайтеся їх «вдавлювати». Таким чином, у вас тренуватиметься тріцепс, а у партнера – біцепс. Потім поміняйтеся ролями.

«АРМРЕСЛІНГ»

Підніміть руки на рівень голови, зігнувши їх у ліктях. Прикладіть долоні одну до одної та намагайтеся «перетиснути» партнера.

РОЗТЯЖКА

Поставте свою праву ногу поруч із правою ногою партнера (він повинен повернутися спиною). Візьміть одне одного за руки, розтягнувшись. Так, повинен утворитися трикутник між партнерами. 

ВПРАВА НА ПРЕС

Сядьте один навпроти одного. Відведіть руки назад, і обпершись на них, підніміть ноги над землею і ніби відштовхуйте стопи одне одного. Виконувати можна до максимума – 15-20 разів.

СИДЯЧА РОЗТЯЖКА

Сидячи, розведіть ноги так, щоб стопи партнера впиралися у ваші. Візьміться за руки і перетягуйте одне одного зі сторони в сторону.

ПАРНЕ ВІДЖИМАННЯ

Займіть положення лежачи. Жінка може стати на коліна, а чоловік – на носочках. Віджимайтеся в унісон, а на видоху – давайте одне одному «п'ять».

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як схуднути жінкам після 40 років.

Новости по теме