Які продукти є небезпечними для вагітних

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Експерт зі здорового харчування розповіла, як правильно харчуватися під час вагітності.

Поделиться:

Не секрет, що під час вагітності варто ретельно обирати продукти, тому що крізь плаценту до дитини можуть потрапляти як корисні, так і шкідливі речовини. Які продукти вагітним краще не вживати - читайте у порадах дієтолога. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 поради, яким має бути харчування під час вагітності

При вагітності важливо харчуватися різноманітно. Допомагайте своїй дитині будувати здоровий організм. Виключте із раціону небезпечні продукти, додайте корисних калорій та більше рухайтесь, - радить експерт. 

1. М’які сири, непастиризоване молоко та сирі яйця. Ці продукти можуть містити у своєму складі небезпечні речовини, які здатні інфікувати вашу дитину.

2. Суші, устриці та недоготоване м’ясо. Усе, що сире, може містити у собі небезпечні бактерії та паразити, які нашкодять здоров’ю вашої майбутньої дитини. 

3. Солодощі. Повністю виключати зі свого раціону солодке не потрібно, але велика кількість пригнічує імунітет, і організм майбутньої мами стає дуже чутливим до захворювань. Крім того, зайве солодке перетворюється у жир, а після вагітності кожна жінка мріє повернути собі гарну фігуру. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, з якими легше схуднути

Новости по теме