Чоловік Надії Дорофєєвої розповів, чому не ревнує її до Позитива

Зіркове подружжя готується відзначити «шкіряне весілля»

Поделиться:

Зовсім скоро у вас річниця весілля. Цього року у вас шкіряне весілля. Чи думаєте ви влаштувати якусь вечірку? Обмінялися б тематичними подарунками.

- Непогано, до речі. Мало хто знає, але Мігель, який був свідком на нашому весіллі, подарував нам тоді два ящики з секс-шопу. Можливо, ми якраз усім цим і скористаємося: прочитаємо інструкцію, запросимо друзів. Катю, приходь, буде класна вечірка.

- Я пам’ятаю, коли була зйомка «Новорічного карнавалу з Катериною Осадчою», я була у латексі. Ти можеш сказати «спасибі» зараз за цей костюм, в якому я прийшла додому. Я була кішечкою, і тобі дуже сподобався цей костюм.

Можна повторити до річниці весілля.

- В нас одяг не дублюється – увесь час різні образи. Навіть речі довго не затримуються вдома.

Чи є у вашій молодій родині традиція святкувати річницю весілля?

- Звісно, і ми даруємо одине одному щось особливе кожного разу. Раніше ми святкували кожного місяця, але ми так довго вже разом, що зараз вже рідше святкуємо. Цього року я би дуже хотіла, щоб ми кудись поїхали.

Володимире, ти весь час проводиш на зйомках своєї програми. Надя весь час на гастролях. І вдвох вас можна побачити дуже рідко. Сьогодні це майже ексклюзив! Володимире, ти не ревнуєш Надю до Позитива? Якщо дівчина так багато часу проводить з іншим хлопцем, то у будь-якого чоловіка хоча б одна крапелька сумніву іноді закрадеться.

- Або я дуже мудрий, або я великий дурень. Тут як подивитися, можливо, Надю, ти щоразу мене обманюєш!

- Так, припиніть!

На «Голосі країни» цього року майже до фіналу дійшла співачка Зіанджа, у минулому – Борис Апрєль. Разом ви брали участь у «Фабриці зірок» колись давно. Чи вболівав ти за Зіанджу на «Голосі країни»? Можливо, писав їй повідомлення.

- У 2008 році, коли я побачив довгоногу дівчину у коротких шортах, я подумав: «Нічого так, крихітка», обертаюсь -  а це Боря! У мене є його номер телефону, я телефонував, але номер вже недійсний.

- Ти хотів познайомитися ближче…

- Шкіряне весілля ж, він розуміється на цьому.

- Нещодавно я подумала про те, як було б круто, якби Зіанджа була на «Танцях з зірками». Це було б дуже цікаво!

З Євгеном Котом.

- Женя готовий до цього! Давайте таку пару?

- Чому б ні!