З олімпійського п’єдесталу - в дружини біглого олігарха! Гімнастка Ганна Різатдінова розповіла про весілля  з Олександром Онищенком, який перебуває в розшуку

Спортсменка пригадала, як зароджувався роман з її майбутнім чоловіком

Поделиться:

Ганно, ми ще з тобою не бачилися з моменту, як ти стала мамою. Наші привітання! Батько твоєї дитини – український олігарх Олександр Онищенко, на якого заведена кримінальна справа. Він не може приїжджати в Україну. Де ви познайомилися?

-Я була на змаганнях, і він був на змаганнях. Так і зустрілися, в Європі. Спочатку спілкування було на «ви», все було на відстані, культурно. Колись Олександр Онищенко спонсорував збірну з художньої гімнастики. Так і пересіклись.

 Як Олександр Онищенко залицявся до тебе?

-Я, можливо, зараз багатьох розчарую, тому що його багато хто знає з боку залицянь. Він любить дарувати автівки, коштовні дорогоцінності. Але мене він підкорив саме людським ставленням, він в мені побачив те, що багато хто не бачить.

В Олександра Онищенка до тебе було дуже бурхливе особисте життя. Багато дружин, є діти. Тебе це не зупиняло? Ти молода дівчина, і  тут до тебе залицяється чоловік, який, по-перше, набагато старший, а, по –друге, з такою бурхливою біографією.

-Це було в минулому, це його фундамент, я знаю цю людину на даний момент. Багато хто мені не вірить,  коли я розповідаю, що він гарний тато, що він багато часу приділяє дитині, коли я розповідаю, що Саша сам купає малюка. Але це правда.

Чи побралися ви?

-Я віруюча людина і дитина поза шлюбом для мене була би гріхом.

Весілля було в Іспанії, де народилася дитина?

-Ми люди світу, давайте вважати, що все відбулося у світі.

Чи не відмовляли тебе батьки і близькі друзі від того, щоб вийти заміж народити дитину від людини,  яка знаходиться під слідством? Якщо людина під слідством, її можуть ув’язнити у будь який момент, і ти залишишся сама з дитиною.

-Спочатку тато дуже хвилювався,  але вже після першої зустрічі з Сашою, змінив думку. Сказав: «Якщо кохаєте одне одного – то вперед».