«Дика сімейка»: Чоловік Лілії Ребрик розповів, як запалив із коханою на балконі Танців з зірками

Танці з зірками

Хореографи Танців з зірками розповіли секрети проекту, що лишаються поза кадром.

Поделиться:

Як створити вражаючу постановку, які непередбачувані перепони часом чекають на танцівників та як танець здатний змінити життя – про це 1plus1.ua розповіли хореографи легендарного шоуМіняю партнера: Учасники Танців з зірками станцюють із конкурентами. Вони стоять по той бік танцювальних номерів, підтримують учасників проекту під час напружених репетицій та вболівають за кожну їхню перемогу. Їм відомо дещо більше, ніж те, що глядачі бачать під час прямого ефіру.

ТАНЦІ, ЩО ЧІПЛЯЮТЬ ЗА ЖИВЕ

Як вразити глядача? Цим питанням переймається кожен учасник проекту, адже мріє залишитися в шоу якомога довше. На думку головного хореографа Танців з зірками Василя Козаря, передусім пара має щиро проживати історію, яку «розповідає» на паркеті.

Завжди чіпляють ті постановки, в яких люди не стараються, а виходять і живуть на сцені. Один із таких номерів – це виступ Бабкіних у першому ефірі. Вони дивляться одне на одного такими шаленими очима, з такою любов’ю, що цим неможливо не проникнутись, – переконаний Василь Козарь.

Оновлені Танці з зірками мають бути в дусі сьогодення, вражати ідеями та знайомити глядача з широким спектром танцювальних стилів. Тож перед хореографами стоїть завдання зробити виступи кожної пари цікавими та сучасними.

«Стільки всього відбулося за 10 років! Як змінилися люди, які брали участь у шоу колись – Могилевська, Шоптенко. Які вони інші. Та при цьому такі ж пристрасні та божевільні у своїй працьовитості, – розповів Василь Козар. – Щось змінюється, щось ні. І це дуже чудово».

Василь Козарь

«ЦЕ ПРОЕКТ НЕ ПРО ТАНЦІ, А ПРО ЛЮДЕЙ У ТАНЦЯХ»

Так вважає хореограф Танців з зірками Андрій Дикий. Йому є з чим порівнювати оновлене шоу, адже сам колись кружляв на паркеті з акторкою Лілією Ребрик.

Шоу розвивається, у нас більше можливостей, більше гарної української музики. У проекті чудовий склад учасників, вони докладають багато зусиль. Отримую задоволення, коли бачу, що в них щось виходить. Вони не можуть залишити когось байдужим, – вважає Андрій Дикий.

Танці з зірками-2017 надихнули Андрія та Лілію пригадати, як декілька років тому саме танець поєднав їхні долі. Відтоді, за кожної нагоди, подружжя із задоволенням поринає у танець – навіть коли Ребрик була ведучою четвертого ефіру шоу. «Ми з Лілією танцюємо завжди. Ось на репетиції так чудово вальсували на зірковому балконі під пісню Ніни Матвієнко», – пригадав Андрій Дикий.

Якщо маємо вільну хвилину, ми поруч і звучить музика – ми завжди танцюємо, – поділився Андрій Дикий.

Андрій Дикий та Лілія Ребрик

НЕОЧІКУВАНІ ПОВОРОТИ

Поза зором глядачів залишається низка непередбачуваних подій та перепон, що виникають під час підготовки танцювального номеру.

«Щоразу ми намагаємося кожного учасника дещо вивести із зони комфорту. Так глядач зможе побачити їх різними. У нас кожна репетиція непередбачувана, це щоразу новий виклик одне одному», – розповів хореограф Руслан Махов.

Руслан Махов

Часом номер можуть «редагувати» за кілька годин до прямого ефіру. До прикладу, номер Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка для третього випуску шоу змінювали п’ять разів і додумали практично перед самим виступом. У результаті глядачі побачили проникливий фокстрот під пісню «Спи собі сама» гурту «Скрябін». Клопітка робота не була марною, адже пара отримала 29 балів від суддів, а вимоглива Катерина Кухар вперше подарувала Могилевській квітку.

Буває так, що в танцювальній залі бачимо номер по-одному, а на паркеті розуміємо, що чогось бракує і потрібно щось змінити. Це, звісно, стрес для артистів, – поділився Руслан Махов.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто «наставив роги» партнеру Полякової та з чого створена найхрупкіша сукня Дорофеєвої: Оновлений стиль Танців з зірками

Новости по теме