«Я простий син священика»: Актор серіалу «СидорЕнки-СидОренки» Петро Ніньовський

Актор серіалу «СидорЕнки-СидОренки» Петро Ніньовський: «Я простий син священика» | Інтерв'ю | 1+1

Цікава розмова з українським актором.

Поділитися:

Глядачі 1+1 вже добре знайомі з Вовою СидОренком – непосидючим хлопцем із веселого серіалу «СидорЕнки-СидОренки». Норовливий характер героя стрічки завдає усім навколо чимало неприємностей. Та виявилось, що виконавець цієї ролі зовсім не схожий на свого персонажа. Тож настав час більше дізнатися про українського актора Петра Ніньовського.

Помічали у себе спільні риси з вашим бешкетником-персонажем?

Ні, ми з ним геть різні. Це для мене – роль на спротив.

Вова звик отримувати все й одразу, до 16 років об’їхав півсвіту. Такі умови розбестили б кожного.

А я син священика. Тож ніколи не жив у розкоші. Ніколи так не вдягався, не куштував страв, які їсть мій персонаж, не подорожував. Уперше поїхав за кордон, коли мені було років 17 чи 18. Тож спільного у нас мало.

Та мушу визнати, у Вови є одна риса, яка мені дуже подобається, і якої мені таки бракує. Це його тверда впевненість у собі. З таким хлопцем ніколи не буває страшно. Хотів би цьому в нього навчитись. 

Одразу помітно, що акторство вам до душі. Та може є ще якась професія, яку ви хотіли б опанувати?

Колись я вирішив стати актором. І тепер часто думаю, чи міг би робити щось інше. Дійшов висновку, що, певно, повісився б, якби довелося змінити фах (сміється). Умовно можна сказати, що я безробітний, бо роблю те, що безмежно люблю.

Порадьте серіал чи фільм, який переглядаєте із задоволенням.

Серіали – взагалі не моя історія. А кіно порадити можу. Хоча щось одне обрати складно.

Дуже припала до душі «Калина красная» Шукшина. Вічна класика.

Із новішого – «Вікторія» Себастьяна Шиппера. Це німецький драматичний фільм, знятий одним дублем – без монтажу та склейок. Сценарій на 15 сторінок, текст імпровізований – це фактично вистава. Гадки не маю, як вони це зробили. Почали знімати о четвертій чи п’ятій ранку і закінчили десь о сьомій.

Було таке, щоб уявляли себе супергероєм? Яку суперсилу обрали б?

Коли втомлююсь десь у місті, то одразу пригадую фільм «Телепорт». Колись подивився його і загорівся цією ідеєю: одна мить – і ти вже вдома, і не треба ніякого метро. Хочу бути телепортом (сміється).

Розкрийте секрет своїх розкішних кучерів.

Ніяких секретів не маю – вони у мене натуральні (усміхається). Але історію про моє волосся треба почати трохи здаля.

Років у 12 у мене було довге пряме волосся. Я ходив по школі й пафосно закидав чуб догори. Саме на той час припав пік моєї популярності у дівчат (сміється). А потім щось сталося і волосся почало закручуватись. Спершу це страшенно дратувало. Це вже пізніше я зрозумів, що кучері можуть мене прогодувати (усміхається).

До слова, в моїй родині немає кучерявих – я такий один.

Для зйомки зачіску, звісно, приводять до ладу. Бо, коли зранку приходжу на майданчик, у людей виникає враження, що у мене на голові гніздо, в якому живуть троє журавлів (сміється). Тому інколи мої кучері якось інакше підкручують і чимось фіксують.

До слова, комедія «СидорЕнки-СидОренки» – вже в ефірі 1+1, з понеділка по четвер о 21:45. Стрічка оповідає незвичайну історію двох сімей, які випадково переплутали дітей у пологовому будинку. Аж ось через багато років життя звело їх під одним дахом, тож на головних героїв чекає безліч пригод.

Переглянь веселий анонс серіалу:

Більше цікавих інтерв'ю з зірками читай тут:

1. Зірка серіалу «СидорЕнки-СидОренки» Олеся Власова зізналася, що її доньки не хочуть бути акторками

2. Олена Шоптенко: «Хочу позмагатися з собою колишньою»

3. Солістка гурту KAZKA — про стосунки, колекцію купальників та момент, від якого плакала

4. «Я кинув Анджеліну Джолі на диван»: Українець, який став зіркою американського кіно

5. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.