5 продуктів, користь яких значно перебільшена

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Зворотний бік здорового харчування.

Поділитися:

Звісно, здорове харчування впливає на наше самопочуття та красу. А втім, стаючи на шлях вживання корисних продуктів, важливо максимально розібратися у їхніх плюсах та мінусах. Сніданок з 1+1 з’ясував, чи справді деякі продукти мають диво-користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, які виснажують наш організм

ФРУКТОВІ СОКИ

Здавалося б, дотримуючись здорового харчування, важливо пити соки. Однак зауважте: в пакетовані напої додають цукор – причому інколи надмірно. Тож дієтологи рекомендують зменшити вживання консервованих соків.

МЮСЛІ

Доволі популярні сніданки швидкого приготування, на жаль, майже не містять корисних речовин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 продуктів, які повинні бути у вашому раціоні в 2019

ЙОГУРТ

Продукт місить кальцій та корисні для шлунка та кишечника бактерії. Проте мова йде лише про натуральний йогурт нетривалого зберігання, без ароматизаторів та великої кількості цукру.

ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ ХЛІБ

Дозволяє зберігати стрункість. Та варто знати, що звичайний хліб із додаванням злакових не є цільнозерновим. На упаковці такого хліба має бути вказано, що при його виготовленні використовували неочищене зерно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без шкоди для фігури: 4 корисні альтернативи цукру

СМУЗІ

Доволі популярний напій серед тих, хто дотримується здорового харчування. Це ж так звабливо — отримати концентрат вітамінів та клітковини в одному келиху. Та не можна пити смузі у великій кількості щодня. Це навіть шкідливо й може викликати запори. А якщо маєте проблеми зі шлунком та кишечником, тоді від таких напоїв краще відмовитися.

Новини по темі