Місяць змін від «Сніданку з 1+1»: в студії назвали переможців та показали, які подарунки вони отримають за свою активність (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Місяць змін від «Сніданку з 1+1» завершився. Хто став переможцями та які подарунки для них приготували експерти?

Поділитися:

11 жовтня «Сніданок з 1+1» розпочав спец-проєкт «Місяць змін» з метою навчити людей формувати корисні звички. Підтримали цей проєкт 3 експерти у своїй галузі:

►Дієтологиня та ендокринологиня Наталія Самойленко.

►Фітнес-тренерка Ксенія Литвинова.

►Тренерка з розвитку мислення Наталія Кадя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трекер корисних звичок: місяць змін від «Сніданку з 1+1» (формуємо корисні звички разом з дієтологом, фітнес-тренером та тренером з розвитку мислення)

Вони розробили трекер корисних звичок, користуючись яким можна почати формувати корисну звичку.

Трекер звичок

Також даний трекер можна переглянути за посиланням. 

Приєднатися до місяця змін від «Сніданку з 1+1» міг кожен. Для цього потрібно було писати про процес формування своїх нових корисних звчик у своїх соцмережах під хештегом #СніданокЗвички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим загрожує звичка їсти перед екраном та які овочі і фрукти вживати взимку розказує дієтолог Наталія Самойленко

Сьогодні у «Сніданку з 1+1» Наталія Кадя, Наталія Самойленко та Ксенія Литвинова оголосили своїх переможців серед найбільш активних користувачів.

Наталія Самойленко обрала не 1 переможця, а сімейну пару: лікаря Отто Стойку та психологиню Ірину Цісар. Про них Наталія розповідає:

«Мої переможці – це для мене найбільш надихаюча пара. Я обрала дружину і чоловіка, які одне одного мотивували і мене дуже надихнули виконувати те, що я пообіцяла іншим».

Знімальна група проєкту завітала додому до Отто та Ірини і подарувала трекер звичок. Отто згадує:

«Коли я побачив цей челендж, я подумав – хто, як не ми, маємо взяти участь?»

Подружжя пропагує здоровий спосіб життя: любить спорт і правильно харчується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відмовитися від перекусів та чому вони шкідливі для нас? Поширені міфи про перекуси розвіює дієтолог Наталія Самойленко

Наталія Кадя назвала свою переможницю – це студентка Олександра Каменєва. Про неї Наталія розказує:

«Свого переможця я визначала за принципом, що вона найчесніша. Вона дуже чесно в звіті писала, що їй вдається, і де вона халтурила».

Олександра Каменєва на відео-зв’язку зі студією зізналася:

«Звички від Наталії Каді для мене були найлегші, а от з правильним харчуванням і спортом було непросто. Щодня я себе змушувала: було спочатку важко, а потім увійшло в звичку і стало дуже легко».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому для здоров'я та щастя важливо постійно вчитися і як це робити правильно – коментує тренерка з розвитку мислення Наталія Кадя

Переможницею від Ксенії Литвинової стала Світлана Бойко. На включенні зі студією вона поділилася власними спостереженнями:

«У мене почався автоматизм на певну звичку десь після 20-го дня. Завдяки вашому проєкту я почала ходити 10 тисяч кроків на день та більше. Після цієї звички я полюбила спорт, почала ходити на танці, йогу, щодня робити зарядку. А ще я полюбила тренуватися вдома, а не лише в залі з тренером».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно дихати, щоб бути струнким та здоровим: секрети дихальної гімнастики від Ксенії Литвинової

Які подарунки своїм переможцям приготували Наталія Самойленко, Ксенія Литвинова та Наталія Кадя? Дивіться у відео вгорі.

Новини по темі