«Моя мама, теща та родичі у Харкові. Вони тримаються та сподіваються на наше військо»: у «Сніданку з 1+1» учасник ТНМК Фоззі розповів, чим допомагає Україні та як YouTube блокує їхній кліп з KOZAK SYSTEM за правдиві кадри війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Моя мама, теща та родичі у Харкові. Вони тримаються та сподіваються на наше військо»: у «Сніданку з 1+1» учасник ТНМК Фоззі розповів, чим допомагає Україні та як YouTube блокує їхній кліп з KOZAK SYSTEM за правдиві кадри війни
соцмережі

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» у свій День народження приєднався учасник гурту ТНМК Фоззі.

Поділитися:

Улюблене шоу мільйонів українців «Сніданок з 1+1» продовжує підтримувати українців у такий складний для нашої країни час. Щодня з 8:00 до 11:00 у прямому ефірі YouTube та в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 на глядачів очікують різноманітні поради експертів різних галузей, включення зірок, звичайних українців та інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я за цей місяць проїхав більше 10 тисяч кілометрів»: лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів, чому з лав тероборони перекваліфікувався у волонтера

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» у свій День народження приєднався учасник гурту ТНМК Фоззі. Музикантові виповнилось 49 років. На запитання, чи планує співак сьогодні якось святкувати, він зазначив: все буде потім, після перемоги, коли вдасться зустрітись з усіма друзями та близькими. Наразі Фоззі зі своєї сторони допомагає у волонтерській комунікації, а його колега по гурту Фагот воює у лавах тероборони.

«Я допомагаю, як можу. Прокинувся, почитав запити, що кому потрібно. Зараз потреби змінюються щодня, раз на 2-3 доби є нове завдання. Ось сьогодні треба знайти їжу на Харків та гроші на шоломи. Що буде завтра – не знаю, тому крок за кроком виконуємо завдання», – поділився Фоззі.

На творчість учасника ТНМК його багато років надихає рідний Харків. Виконавець наголошує: Харків не розуміє, чому так сталося. Місто дуже потребує ліків та їжі.

«Моя мама, теща та родичі у Харкові. Вони тримаються та сподіваються на наше військо, тому що громадяни України нарешті усвідомили: найкраще, що сталося за усі роки української незалежної держави – це саме військо. І сподіваються на те, що сил вистачить», – зазначив музикант.

Фоззі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТренерка «Голосу країни-12» Олександра Заріцька показала свої дитячі фото з Харкова: «Місто вільних, талановитих людей»

Окрім того, нещодавно гурт ТНМК разом з KOZAK SYSTEM випустив нову композицію «Мамо». Пісня була написана за рік до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. В ній йде мова про солдата, який на день повернувся до мами додому з війни, спілкується з нею і обіцяє, що все буде добре. Говорить, що тоді ніхто не знав, що учасники гуртів, які створили цю пісню, самі перетворяться на солдатів.

«Цей трек мав вийти в мирному квітні, до ювілейного концерту KOZAK SYSTEM в «Палаці Спорту». Вирішили його випустити зараз, кожний зняв свою частину для кліпу, як міг, проте YouTube блокує відеороботу через кадри військових дій… Нам важливо зафіксувати свій стан саме у ці дні, тому що ми можемо вдавати, ніби все прекрасно, але це гіперстрес для країни та для кожного з її мешканців», – говорить Фоззі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНаписав нову пісню, щоб зібрати кошти на бронежилети військовим: у «Сніданку.Онлайн» Влад Дарвін розповів про свою діяльність під час війни

Щодо творчого натхнення зараз – у Фоззі воно присутнє, проте доволі агресивне, такими зараз виходять і тексти. Майбутні хіти музикант створює разом з колегою по гурту Фаготом. Творчі процеси в основному відбуваються вночі, у вільний для двох учасників час. Проте виконавець вважає, що після перемоги, в першу чергу, слід відновити економіку та інші сфери, а культура підтягнеться.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують поради від профільних спеціалістів, оперативна інформація та свіжі новини про Україну, включення зірок та інше. У такий складний для країни час, поки весь український народ став на захист рідної землі, команда ранкового проєкту знайшла можливість бути поруч зі своїми глядачами та підтримувати їх у найскладніших обставинах.

Не пропустіть щодня проєкт з  08:00 до 11:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі