Святослав Вакарчук висловив подяку журналістам України: «Продовжуйте робити свою справу, ви теж наближаєте нашу перемогу»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Святослав Вакарчук подякував українським журналістам за єдність у боротьбі з агресором

Святослав Вакарчук подякував українським журналістам за єдність у інформаційній боротьбі з ворогом.

Поділитися:

Українські журналісти ведуть невпинну інформаційну боротьбу з російськими загарбниками, висвітлюючи події, які відбуваються під час війни, та підтримуючи моральний дух українців. Про їхній вкрай важливий внесок у наше спільне протистояння агресору в ефірі "Сніданку. Онлайн" сказав тренер "Голосу країни", фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Музикант і волонтер зауважив:

"Я дякую всім журналістам України за те, що ви зараз демонструєте єднання. Я такого єднання на різних телеканалах не бачив, мабуть, ніколи. Продовжуйте робити свою справу, ви теж наближаєте нашу перемогу".

Нагадаємо, телеканали 1+1 media 1+1, 2+2, Бігуді, УНІАН ТБ та 1+1 International з опівночі 26 лютого перейшли на спільне мовлення з каналами інших медіагруп України у форматі ефіру «Єдині новини». Задля злагодженої та безперебійної подачі новин, медіагрупи мовлять почергово в межах єдиного телеефіру. Щогодини в "Єдиних новинах" надається достовірна інформація про перебіг подій та військову агресію рф, а також на прямих включення про ситуацію в країні розповідають представники ЗСУ, ОП, Кабміну, РНБО тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір: «Вірю, що скоро зможу обійняти свого сина, своїх рідних, друзів і планувати наше майбутнє разом»

Крім того, щодня із 10:00 до 13:00 глядачі можуть зустрітись із улюбленими ведучими 1+1 на YouTube-каналі “Сніданку з 1+1” у проєкті «Сніданок.Онлайн». Постійними ведучими «Сніданку. Онлайн» з перших днів війни є Людмила Барбір та Єгор Гордєєв, до яких позмінно приєднуються колеги – Володимир Рабчун, Костянтин Грубич, Олександр Попов та український спортивний журналіст і коментатор Ігор Циганик. У прямому ефірі "Сніданку. Онлайн" обговорюються оперативні новини про ситуацію в Україні, відбувається спілкування з експертами різних галузей, публічними та звичайними людьми, які допомагають українцям підтримувати моральний стан та силу духу.

Крім того, журналісти 1+1 media беруть участь у волонтерських проєктах та висвітлюють війну в Україні за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Дивіться відео включення Святослава Вакарчука у "Сніданок. Онлайн", під час якого він висловив подяку всім журналістам, а також розповів про свої поїздки найгарячішими точками України заради підтримки морального духу їхніх мешканців:

Новини по темі