У «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Лазановський пригадав найяскравіший момент з «Голосу країни», а також поділився, скільки зібрав грошей на підтримку українських військових

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Лазановський пригадав найяскравіший момент з «Голосу країни», а також поділився, скільки зібрав грошей на підтримку українських військових

За словами співака, з моменту повномасштабного вторгнення йому вдалось зібрати близько півмільйона гривень на допомогу захисників.

Поділитися:

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» завітав переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та акордеоніст DIRESH, які представили глядачам спільну композицію «ЗСУ». Дебютна дуетна робота музикантів «геть з України» вже другий місяць знаходиться в трендах YouTube. Тому вони вирішили знов об’єднатись, аби створити пісню, яка надихатиме та мотивуватиме наших військових.

Сергій Лазановський зізнався, що познайомився з DIRESH завдяки мережі TikTok, де побачив, як музикант грає на акордеоні. І зізнається, що одразу з’явилось бажання записати спільну пісню. Пісня «ЗСУ» — це присвята усім нашим захисникам та захисницям. Лазановський зізнається, що він не залишається осторонь і весь час допомагає військовим.

«Є знайомі, які знаходяться на передовій, воюють, маємо з ними тісний контакт, допомагаємо, організовуємо збори на їхні потреби. Запитів багато. І я завжди кажу, що у нас найкрутіші захисники та тил, люди дійсно багато допомагають і за це їм величезна дяка. Піснею «ЗСУ» ми вирішили нашим воїнам підняти бойовий дух, бо вони неодноразово писали: «Сергій, давай ще нам пісень, бо так легко знищувати ворога під них». Я кажу – без проблем», – поділився співак.

Лазановський

Усі кошти, зібрані зі стрімінгових платформ на пісні «ЗСУ», будуть передані на потреби військових. Окрім зборів, співак дає багато вуличних концертів. За словами співака, з моменту повномасштабного вторгнення йому вдалось зібрати близько півмільйона гривень на допомогу захисників.

У «Голосі країні-12», який через повномасштабне вторгнення росії став на паузу, Сергій Лазановський був ведучим бекстейджу. Говорить, що дуже сумує за проєктом і хоче, щоб шоу повернулось і особисто вважає, що глядачам зараз це необхідно.

Лазановський Дорофєєва

Щодо найяскравішого спогаду із «Голосу країни», де співак був у команді DOROFEEVA, Сергій Лазановський, згадав, як виконував пісню «Люди» від гурту «Бумбокс» у басейні з водою.

«Я пригадую, що тоді вода була дуже холодною. І мене забирали у гримерну до костюмерів, гріли ноги в гарячій воді, приносили чай, сушили мене повністю з голови до ніг. Це один із найсильніших спогадів, але номер вийшов дуже гарним», – зазначив Лазановський.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Фото: www.instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Новини по темі