Які світові та українські рекорди були встановлені під час зйомок тревел-шоу «Світ навиворіт»

Світ навиворіт. Україна
Рекорди, встановлені у програмі "Світ навиворіт": перелік

Рекорди, встановлені під час роботи над програмою "Світ навиворіт".

Поділитися:

"Світ навиворіт" вже багато років залишається улюбленим тревел-шоу мільйонів українців. Дмитро Комаров з командою не втомлюється дивувати глядачів неймовірними експедиціями у найбільш екзотичні та незвідані куточки планети, які часто бувають доволі екстремальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров долучився до оригінальної еко-ініціативи

Під час зйомок "Світу навиворіт" було встановлено багато світових та українських рекордів, а саме:

►2009 рік — під час подорожі Індією Дмитро Комаров подолав 20 000 км за 90 днів і встановив рекорд «максимальний пробіг Індією своїм ходом за мінімальний термін».

Світ навиворітФОТО: Instagram/komarovmir

►2015 рік — після виходу 100 випуску програму «Світ навиворіт» було внесено до Національного реєстру рекордів України за «найбільшу кількість туристичних програм, знятих знімальною групою з двох осіб».

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

►2018 рік — під час туру містами України Дмитро Комаров роздав 10 185 автографів та встановив рекорд «наймасовіша офіційно зареєстрована автограф-сесія».

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

►2019 рік — Дмитро та досвідчений український пілот Ігор Табанюк (який, на жаль, помер у 2021 році) пролетіли містами України на невеликому літаку та встановили рекорд «найбільша кількість аеродромів, відвіданих за три дні».

Мир наизнанкуФОТО: Instagram/komarovmir

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ось так виглядає "захист населення Донбасу": гинуть мирні люди", — Дмитро Комаров показав знищений російською армією Лисичанськ й поспілкувався з мирним населенням міста

Крім того, програма «Світ навиворіт» ініціювала реєстрацію рекордів для унікальних героїв своїх програм:

►2017 рік — Непал — 24-річному Кахендре Тапа Магара, якого називають «Маленьким Буддою», повернули звання «найменшої мобільної людини» у «Книзі рекордів Гіннесса». Його зріст 67 см. У 2010 році Кахендра втратив цей титул, оскільки був знайдений нижчий чоловік. Перегляд даних, ініційований програмою «Світ навиворіт», показав, що Кахендра все ж таки був найнижчою людиною у світі. Згодом його повторно внесли до «Книги рекордів Гіннесса».

►2018 рік — Бразилія — Вітор Мартінс був внесений до Національного реєстру рекордів Бразилії як «Найтатуйованіша доросла людина Бразилії».

►2019 рік – Бразилія – Валдір Сегато встановив рекорд «Найбільший ненатуральний біцепс Бразилії».

►2020 рік — Пакистан — Ахмед Хан встановив рекорд "З витріщення очей у Пакистані".

Нагадаємо, улюблені проєкти телеканалу 1+1 відтепер можна буде побачити на ТЕТ. Вже незабаром головний мандрівник країни Дмитро Комаров повернеться на екрани разом із популярним тревел-шоу «Світ навиворіт». Через повномасштабне вторгнення російських військ на територію України сезон, який розпочався 5 лютого, довелось поставити на паузу. Проте програма повертається – з 15 серпня у будні о 17:00 глядачі зможуть побачити випуски улюбленого шоу на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі