Дмитро Комаров зустріне жінку, яка півжиття народжує

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зустріне жінку, яка півжиття народжує  | Подорожі | 1+1
Фото: Прес-служба «Світ навиворіт»

Неймовірна родина!

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 у новому випуску програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров познайомить глядачів 1+1 з найвідомішою футбольною родиною Бразилії. І покаже, як народжуються справжні супер-чемпіони і супер-зірки футболу.

«Світ навиворіт» вирушить у маленьке провінційне містечко на північному сході країни. Саме тут у невеликому селищі живуть герої сьогоднішнього випуску – подружня пара Шитаун і Джуші, яка виховує 13 дітей. І вони всі – хлопці.

Фото: Прес-служба «Світ навиворіт»

Подорожуючи Бразилією, телеведучий багато разів зустрічав родини, у яких по шестеро, восьмеро або навіть дев’ятеро дітей. Багатодітні сім'ї – це норма для Бразилії. Пара Шитаун і Джуші дуже хотіла дівчинку, але кожен раз народжувався хлопчик. Таким чином, у пари народилося 13 синів. Батько родини – справжній фанат футболу, тому називав своїх дітей на честь відомих бразильських футболістів. Сьогодні два перших сина в родині вже виросли і живуть окремо. Батьки виховують 11 дітей – рівно стільки спортсменів грають у футбольній команді. Хлопців тренує сам батько Шитаун.

«11 хлопчаків – це і є футбольна команда. Лікарі стверджують, що шанс появи в родині 13 хлопчиків поспіль дуже малий – така ймовірність дорівнює одному до восьми тисяч. Це справжній феномен! Подібних сімей у світі дуже мало», – коментує Дмитро Комаров.

Сім'я вразить ведучого любов'ю, теплом і шанобливим ставленням одне до одного. Але при цьому, він побачить, наскільки складно голові сім'ї і старшим братам дається заробіток на життя.

Ведучий вирішить влаштувати свято і запросить усю родину в ресторан – це буде їхній перший у житті спільний вихід у світ. Але це стане тільки першим сюрпризом для них. Сім'я так зворушила Дмитра Комарова, що він вирішив змінити її життя на краще і приготував для чемпіонів дуже великий сюрприз.

А ще під час зйомки програми мати Джуші дізнається приємну новину, яка стане для всіх несподіванкою.

Що подарує найунікальнішій сім'ї Бразилії Дмитро Комаров і як зворушить своїм подарунком батька родини – дізнавайся 9 жовтня о 22:45 у новому випуску «Світу навиворіт» на 1+1.

А поки чекаєш, переглянь анонс випуску:

Найцікавіше про подорожі Дмитра Комарова дізнайся за посиланнями:

1. Дмитро Комаров розсекретив еліксир молодості Рабині Ізаури

2. Дмитро Комаров вразив розповіддю про те, як купався в річці з крокодилами

3. Дмитро Комаров опинився на межі життя і смерті

4. Там не ступала нога журналіста: Дмитро Комаров потоваришував із диким племенем Амазонії

5. Дмитро Комаров вирушає в містичне поселення вампірів у Бразилії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі