«Якщо я спалахую, вона — мій вогнегасник»: Женя Кот розповів про дружину

Танці з зірками
Женя Кот про дружину: Якщо я спалахую, вона — мій вогнегасник | Ексклюзивне інтерв'ю | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

Ексклюзивне інтерв’ю з секс-символом «Танців з зірками».

Поділитися:

У 2015-му талановитий хореограф, режисер-постановник і продюсер Женя Кот зустрів свою майбутню дружину. Думки і серце артиста полонила чемпіонка світу з пілонного спорту Наталія Татаринцева

Говорячи про неї сьогодні, в голосі танцівника відчувається особливий трепет, а в очах — захоплення. В редакції 1plus1.ua Женя Кот занурився в приємні спогади про знайомство з майбутньою дружиною, розсекретив відмінності в характерах і, здається, кілька разів зізнався їй у коханні.  

Фото: Мирослава Кот

З Наталею ми вперше зустрілися на зйомках телепроекту. Вона була учасницею «Україна має талант», а я — режисером. Просто прийшов до неї в гримерку познайомитися і обговорити номер. Вона спокійно сидить, я заходжу, вітаюся і цілую її у щічку.

Потім Наталя мені розповідала, що одразу подумала — ого, який упевнений хлопець.

А я її добре роздивився, коли ми вже йшли до пілонів у залі. Як чоловік, звісно, оцінив — нічого така, симпатична.

На момент нашого знайомства вона була заміжня. Спочатку я себе стримував, намагався навіть не спілкуватися забагато. Сам тоді переживав болісний розрив і як ніколи розумів, що руйнувати чужі стосунки не можна. Але потім Наталія обмовилася, що з чоловіком її вже нічого не пов’язує — просто не було офіційного розлучення.

Ніхто нікого не підкорював. Усе йшло само собою, дуже природно. Ми одне одному подобалися, проводили разом час.

Згодом Наталя переїхала з Дніпра до Києва, ми почали спілкуватися ще більше, товаришувати... А потім вона просто переїхала жити до мене.

З Наталчиною мамою я швидко знайшов спільну мову. Вона завітала до нас у гості, ми поспілкувалися, погуляли. А ось із татом — веселіше... Він чоловік цікавий, любить пожартувати. Якось ми приїхали з Наталею до неї додому в Дніпро, там ночували. А вранці, коли я вийшов на кухню, у мене відбулося знайомство з її татом. Він на мене подивився таким серйозним поглядом і сказав: «А по телевізору здаєшся більшим...». Але загалом знайомство було хороше. На риболовлю з ним потім поїхали.

Мої батьки по-різному відреагували на Наталю. Тату вона одразу сподобалася, а мама трохи поревнувала. Пізніше її прийняла.

Наше весілля коштувало дуже і дуже недешево. Ми мріяли влаштувати його на тропічному острові і обрали Таїті. Просто поставили собі мету — і досягли її.

Ми зовсім різні. Я запальний, у мене в усьому хаос. А Наталка, навпаки — зібрана, врівноважена, у неї все по поличках. Якщо я спалахую, то вона мій вогнегасник. Ми одне одного доповнюємо.

Наталія щиро раділа моїм успіхам і була поруч, коли у мене не стало брата. Разом довелося пройти чимало — хорошого і поганого. В сильних життєвих ситуаціях вона проявила себе дуже круто.

Та й взагалі Наталя — дуже легка і життєрадісна людина. Мені з нею поруч комфортно.

А ще я від неї втрачаю розум…

Не думаю, що хтось із нас головний у родині. Ми одне одного завжди і в усьому підтримуємо, вміємо поступатися. 

Наталія обожнює для мене готувати. І робить це дуже смачно — м'ясо запікає, овочі, морепродукти. Примудряється незвично і красиво подавати навіть найбанальніші страви. Ту ж яєчню, яку я їм щоранку, постійно якось змінює. Сьогодні — просто яєчня, завтра — в хлібі, потім у перці, далі у формі. Але її фірмова страва — омари.

Ми хочемо сина. Але наразі усвідомлюємо, що не готові. Тож у цьому напрямку поки не працюємо...

Цукерково-букетний період у нас не закінчиться ніколи. Навіть через десять років.

Упевнений, що в майбутньому ми будемо так само одне одного кохати і багато подорожуватимемо. 

Нагадаю, що минулого тижня Женя Кот розповідав про свою перемогу в «Танцях з зірками», стосунки з партнеркою Ксенією Мішиною та ділився планами на майбутнє. Цю частину інтерв'ю знайдеш .

Також у нас для тебе є відео, в якому хореограф розповідає, як дружина допомагає йому підтримувати тіло в формі:

Не пропусти: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі