Білоруський красень Олексій Яровенко зізнався, за що полюбив Київ

Танці з зірками
Білоруський красень Олексій Яровенко зізнався, за що полюбив Київ | Інтерв'ю | 1+1

Знайомся з гіпнотичним актором в ексклюзивному інтерв'ю 1plus1.ua.

Поділитися:

Глядачі 1+1 із нетерпінням чекають на новий сезон улюбленого шоу «Танці з зірками», який стартує вже 25 серпня.

І поки зворотний відлік стрімко рухається до нуля, ми продовжуємо знайомство з майбутніми підкорювачами паркету.

У знімальному павільйоні напівтемрява, а все навколо всипане блискітками – йде зйомка видовищних промо-роликів. На сцені ми помітили впевненого у собі красеня. Він зосереджений, але розкутий. І весь в роботі.

Олексій Яровенко грає в кіно, виступає на сцені театру і має власний музичний бенд. Тож для нього настав час опанувати ще й танці.

Про стосунки з танцями.

По життю мені весь час доводилося стрічатися з танцем. Не професійно – для душі й по роботі. Також свого часу познайомився з основами танцю в Академії мистецтв. Одного разу навіть зіграв танцівника в фільмі. Займався з хореографом, адже до початку зйомок нам треба було поставити декілька танців. З акторами таке часто трапляється – доводиться освоювати професію свого персонажа.

Узагалі я дуже люблю музику, вона завжди надихає мене імпровізувати. Аж ось моя пристрасть поєдналася з чудовою пропозицією — стати учасником «Танців з зірками». Жодної миті не вагався! Тепер із нетерпінням чекаю початку ефірів.

Про майбутні виступи на проекті.

Колись я спробував освоїти хіп-хоп для проекту, в якому знімався. І цей стиль одразу запав мені в душу. В музиці мене також цікавлять джаз і фанк. Люблю щось енергійне (усміхається).

Сподіваюся, мої виступи будуть цікавими, видовищними і запам’ятаються глядачам.

Про партнерку Олену Шоптенко.

Олена – дуже вимоглива, але я готовий до інтенсивної роботи. У мене спортивне минуле – займався футболом. Словом, добре розумію, що таке дисципліна – і вона мене зовсім не лякає. А з партнеркою мені надзвичайно пощастило. Олена не лише досягла неймовірних висот у танцях, а ще й зробила багато крутих постановок. Її складно було б переоцінити.

Я зроблю все, аби наша співпраця з Оленою була максимально продуктивною. Для неї це точно не проблема, а для мене ще поки виклик, який я з радістю приймаю.

Про суворих суддів «Танців з зірками».

Я дуже вимоглива людина. І до себе, і до інших. Особливо в професійному плані. Тому думаю, що на паркеті прагнутиму до досконалості. У суддів завжди досить складне завдання – їм потрібно з великої кількості хороших танців вибрати найкращий. Без розстановки пріоритетів тут не обійтися.

Я колись був у журі вокального шоу і сам знаю, як це складно. Повністю готовий до того, що шановні судді говоритимуть те, що думають. Інакше це не працює.

Змагання має бути чесним і справедливим. А якщо хтось щось недоговорює, то це вже зовсім не цікаво. Тому сподіваюсь на чесне суддівство, і нехай переможе найсильніший. 

Про свій другий дім – Київ.

Столиця України, жителем якої я став кілька років тому, мене приємно вражає. Вона особлива. Тут стільки старовини – неймовірні архітектурні пам’ятки. Мінськ схожий по духу на Київ, та все ж інакший. У часи війни моє рідне місто дуже зруйнували, тому тепер там багато нових будівель.

Не пропусти перший виступ Олексія Яровенко та Олени Шоптенко вже цієї неділі о 21:00. 

Більше інтерв’ю з учасниками нового сезону «Танців з зірками» читай тут:

1. Олена Кравець розповіла, на які жертви пішла заради участі у «Танцях з зірками»

2. Учасниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина – про сина, моделінг і участь у шоу

3. «Тато сказав мені застрахувати ноги», — Вікторія Булітко про участь у «Танцях з зірками»

4. «Це моя карма», – Дзідзьо про участь у «Танцях з зірками»

5. Відома гімнастка Анна Різатдінова напророкувала собі участь у «Танцях з зірками»

6. «У мене 69 переломів»: Даніель Салем про екстрим, сексуальність та страхи

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі