Dan Balan виступить на шоу Танці з зірками цієї неділі

Танці з зірками
Танці з зірками: Dan Balan виступить на шоу

Зірки розкажуть про рік, який змінив їхнє життя.

Поділитися:

У неділю, 23 вересня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать п'ятий випуск проекту Танців з зірками, в якому залишилося 10 зіркових пар, що презентують нові танцювальні постановки.

Ефір пройде під темою «Рік, який змінив моє життя». Номери занурять телеглядачів в переломні моменти, які відбулись у житті зіркових учасників. 

Глядачі дізнаються, чого варто було Michelle Andrade залишити життя в Болівії та переїхати в Україну, а Ігорю Ласточкіну, що виріс в небагатій родині, досягти успіху й стати гумористом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зізналась, чи вдалось їй розкрити свою сексуальність у Танцях з зірками

Леся Нікітюк також згадає свій складний шлях до успіху, а всі свої емоції ведуча перенесе в танець танго. Денис Берінчик розповість, як звичайний хлопець може досягти успіху в спорті й стати чемпіоном світу. Свою історію боксер покаже в запальному хіп-хопі. А Аніта Луценко розповість, як вона колись поборола зайву вагу і стала тренувати людей. У новому випуску Аніта станцює сальсу.

Компанію ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе ведучий проектів «Інспектор. Міста» і «Король десертів» Володимир Остапчук. Він зустрічатиме учасників після виступів, а також першим дізнаватиметься їх враження та емоції від оцінок, які будуть їм ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Номер-відкриття буде присвячений Міжнародному дню людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня. Учасники станцюють на одному паркеті разом з людьми похилого віку, тим самим розкриють у номері шлях людини від дитинства до старості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий Лебідь Єфросиніна сміливо кинула виклик Чорному – Катерині Кухар

Головним гостем ефіру стане спеціально запрошена зірка, співак Dan Balan, автор пісні «Live Your Life» у виконанні Rihanna, яка була номінована на премію «Греммі 2009». Популярний молдавський співак порадує телеглядачів своєю відомою композицією «Hold on Love».

Наступний випуск нового сезону проекту Танці з зірками глядачі зможуть побачити цієї неділі, 23 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі