Факти про Ксенію Мішину, які ви могли не знати

Танці з зірками
Факти про Ксенію Мішину, які ви могли не знати | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Поглянь на переможницю «Танців з зірками» по-новому.

Поділитися:

Красуня Ксенія Мішина заволоділа серцями глядачів із першого ефіру «Танців з зірками». Разом із партнером Женею Котом вони вигадували неймовірно емоційні постановки, а їхні виступи щонеділі ставали все технічнішими. Пара впевнено пройшла шлях до суперфіналу і за правом забрала омріяний кубок додому. Та за цей час танцівники відкрили нам багато цікавого про себе. Нещодавно ми пригадували цікаві факти про Женю, тож саме час краще познайомитися з Ксенією. Впевнені, дещо тебе неабияк здивує.

#1 Улюблена локація

Ксенія родом із Севастополя, та зараз живе в Києві і всім серцем полюбила це місто. За його мости, парки, за Дніпро… Особливо переможниці до вподоби місця з панорамним виглядом. Мабуть, тому одна з її улюблених локацій столиці – Батьківщина-мати.

Фото: Ростислав Ріпка

#2 Спроби в моделінгу

Ксенія Мішина – успішна акторка. Їй завжди дістаються непрості, темпераментні персонажі. Втім, це не єдиний талант в арсеналі красуні. Свого часу вона пробувала себе ще й у моделінгу.

Так, 2007 року Ксенія взяла участь у конкурсі краси в рідному Севастополі. Вона здобула титул віце-міс і навіть отримала приз глядацьких симпатій. Та зірка зізнається, що серйозних амбіцій щодо модельної кар’єри не мала.

Мої подруги в попередні роки брали участь у конкурсах краси, і в певний момент черга дійшла й до мене, – сміється Ксенія.

#3 Робота рієлтором

30-річна акторка сама виховує сина Платона, якого народила у 22. Ксенія пригадувала, як у студентські роки палко покохала, проте розійшлася з чоловіком після звістки про вагітність. Щоб стати на ноги та забезпечити дитину, їй довелося забути про акторську кар’єру. На щастя, лише на деякий час.

«Ким я тільки не працювала. В основному була рієлтором. Лише через чотири роки я змогла повернутися до акторства», – зізнається зірка.

Фото: Ростислав Ріпка

#4 Стосунки з одруженим чоловіком

Ксенію неодноразово підозрювали в романтичних стосунках із партнером Женею Котом. Втім, сама акторка спростовувала будь-які чутки. Понад те, вона заявила, що в її біографії вже була подібна сторінка – і вона нізащо її не повторить.

Колись через мене чоловік пішов із родини, ні до чого хорошого це не привело. Я досі відчуваю провину, – вразила вона зізнанням.

#5 Улюблений жанр кіно

Ксенія встигла попрацювати в різних жанрах, та улюблений залишається для неї недосяжним. Поки що. Акторка зізнається, що обожнює фільми жахів і мріє одного разу виконати в ньому роль.

«Байдуже, зіграю я позитивного персонажа чи якогось демона. Не знаю чому, але мені дуже подобаються такі емоції. Особливо все, що пов’язане з екзорцизмом», – здивувала переможниця.

Фото: Ростислав Ріпка

#6 Неочікуваний улюблений смаколик

Акторка не приховує: вона ще та ласунка. Та перед відповідальними зйомками вміє себе контролювати. І все ж є смаколики, до яких Ксенія відчуває особливу пристрасть – це кавун і стручковий горох. Від них вона нізащо не відмовиться!

#7 «Комплекс відмінниці»

Зірка дуже відповідально ставиться до проб на всі ролі – і неймовірно засмучується, коли щось іде не так. Кожний непройдений кастинг акторка вважає своїм провалом.

Я намагаюся це контролювати, та виходить не завжди, – кається Ксенія.

Та, можливо, саме ця риса допомогла учасниці вражати глядачів прогресом протягом чотирнадцяти ефірів і врешті-решт вибороти перемогу в «Танцях з зірками». Пригадай найчуттєвіший виступ Ксенії та Жені, який став для них тріумфальним:

Більше цікавого про Ксенію Мішину:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

Новини по темі