Схожі зовні і характерами: Олексій Суровцев, учасник "Танців з зірками" зворушливо написав про батька, якого втратив рік тому

Танці з зірками
Рік тому не стало батька Олексія Суровцева: згадуємо найтепліші слова учасника «Танців з зірками» про тата

Рівно рік тому не стало батька Олексія Суровцева.

Поділитися:

Рік тому не стало батька Олексія Суровцева: актор, танцівник та учасник "Танців з зірками" написав зворушливий допис на честь батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев розповів, що для нього було найбільш неочікуваним у «Танцях з зірками» – це було лише 1 раз за всі сезони шоу

На одному з ефірів шоу "Танці з зірками", де учасники розповідали про рік, що змінив їх життя, Олексій згадав саме той період, коли він боровся за життя батька. Його тато жив з хворобою Паркінсона 25 років:

Рік, який змінив моє життя — це був рік, коли захворів мій батько. В нього діагностували хворобу Паркінсона. Вона не виліковна, важко спостерігати, як згасає твоя рідна людина і ти нічого не можеш вдіяти. Він хворів більш ніж 25 років. І все це переживала моя мама. Вона доглядала його до самого останнього дня.

Вальс, який він танцював тоді з Марією Колосовою, Суровцев присвятив саме батьку. Можете подивитись, як пара танцювала:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суровцев зізнався, за кого буде тепер вболівати на «Танцях із зірками»: «Він цього гідний»

Проте, на жаль, хвороба забрала в Олексія Суровцева батька рік тому. Актор зізнається: йому все ще боляче.

Рівно рік, як тебе не стало, але так само болить, при кожному спогаді про тебе. Дякую за дитинство, дякую за виховання, поради та підтримку. Люблю та сумую за тобою. Ти в серці та пам'яті, БАТЬКО.

Олексій зазначив, що вони дуже схожі зовні. А окрім зовнішності, у них подібні характери. У своєму інтерв'ю для "ЖВЛ" розповів:

Ця людина постійно мене рухала вперед. Навіть останні пару років, коли він вже був зовсім не в собі, все одно інколи приходив до тями та питав: "Ну як справи? Як робота?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини по темі