Michelle Andrade і Франсіско Гомес звабливо станцювали у прямому ефірі

Танці з зірками
Michelle Andrade і Франсіско Гомеc звабливо станцювали у прямому ефірі Танців з зірками

Гаряча пара!

Поділитися:

Суперфінал третього сезону оновлених «Танців з зірками» запам’ятається нам надовго — і не лише номерами учасників проекту, а й виступами зірок українського шоу-бізнесу.

Зокрема, 24 листопада на головний паркет країни вийшла співачка Michelle Andrade у компанії судді «Танців…» Франсіско Гомеса. Співачка виконала свій україномовний хіт «Не знаю» і станцювала із відомим хореографом. Що ж, україно-болівійка та британець, у якому тече іспано-колумбійська кров, вкотре довели — вони гаряча пара.

Мішель вдягнула спокусливий топ і асиметричну спідницю, що не приховувала її стрункі ніжки, і позагравала у танці з Сіско. Як це було дивися у відео:

Нагадаємо, вперше свій тандем вони . Опісля співачка випустила кліп, у якому .

У своїх інтерв’ю Андраде зізнається, що легко знайшла спільну мову з Гомесом. Артистці імпонує, що Франсіско розмовляє не лише англійською, а й, як і вона, іспанською. До того ж вони обидвоє мають спільну пристрасть — танець.

«У Мішель унікальний талант. У ній поєдналися латиноамериканський темперамент, працьовитість і скромність, а ще творчий голод і величезне бажання створити приголомшливе шоу. Я обожнюю подібні комбінації! Коли ми разом танцювали, то буквально відчували енергетику один одного, підживлювалися нею, заряджалися цією силою. Ну і варто сказати, що Мішель — справжній професіонал своєї справи, тому ми досить швидко знайшли спільну мову», — поділився хореограф в інтерв'ю Elle.ua.

Теплі стосунки пара демонструє і на сцені, і за лаштунками. Доказ тому знайдеш .

До слова, Франсіско Гомес, який посів місце мультиартитска MONATIKa у вибуховому сезоні «Танців з зірками», не давав глядачам шоу сумувати. Щонеділі він привертав до себе увагу та , які ми вже знаємо на пам’ять.

Дізнавайся останні новини про Мішель та Франсіско:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі