Павло Вишняков повторить знамениту самбу Влада Ями в образі «Маски», а Денис Берінчик станцює гопак

Танці з зірками
Що очікує глядачів у новому випуску шоу Танці з зірками
1plus1.ua

Новий випуск Танців з зірками цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться сьомий прямий ефір оновленого проекту Танці з зірками. Екватор проекту пройде під темою «Вечір легенд». 8 пар, які залишилися на проекті, готують для телеглядачів нові постановки та відверті зізнання.

Цього разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе переможниця минулого сезону Наталя Могилевська. Співачка буде не тільки зустрічати учасників на балконі, а й планує порадувати телеглядачів своєю піснею. Яку саме композицію Наталя обере для виступу на проекті, дізнаємось у неділю під час прямого ефіру.

У сьомому ефірі зірки готуються перевтілитися у нові образи. Так, Денис Берінчик та Катерина Белявська станцюють пасадобль на український лад. Денис обіцяє здивувати глядачів танцем козака та продемонструвати справжній гопак. Козацька тематика є головною фішкою спортсмена, яку він з гордістю демонструє всім перед боєм щоразу, коли виходить на ринг.

Руслан Сенічкін та Яна Цибульська вирішили підготувати джаз, а Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова продемонструють танець Чарлі Чапліна. Леся Нікітюк разом зі своїм партнером Максимом Єжовим розкажуть глядачам про те, наскільки складно телеведучій даються танці. Леся приміряє на себе легендарний образ провідниці потягу, який втілила Вєрка Сердючка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія зізнався, що цінує у жінках

А Павло Вишняков і Юлія Сахневич вирішили здивувати колег, повторивши на зірковому паркеті відомий усій країні номер із героями фільму «Маска», який колись виконували Влад Яма і Наталя Могилевська. Чи вдасться парі перевершити оригінал номеру, і як оцінить танець Влад Яма, дізнаємося вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade прокоментувала чутки про роман з Іраклі Макацарія

Нагадаємо, кожен ефір проект може залишити пара, яка набере найменшу кількість балів за оцінками суддів і за результатами глядацького голосування. Якщо у двох останніх пар у турнірній таблиці буде однаково низька сума балів по закінченню голосувань глядачів, тоді їх долю вирішуватимуть судді. Врятувати своїх зірок можна активним голосуванням шляхом смс і телефонних дзвінків.


 
Дивіться новий випуск Танців з зірками цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Правила оцінювання проекту.

Відкрито продаж квитків на ефіри Танців з зірками.

Новини по темі