Павло Зібров: Цікаві факти про нового учасника Танців з зірками

Танці з зірками

Про силу вусів, секрет міцних подружніх стосунків та патріотизм — дізнавайтеся більше про відомого співака.

Поділитися:

Стало відомо, що народний артист України . Зйомимося ближче з харизматичним співаком!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк: Цікаві факти про учасницю Танців з зірками

1. Павло народився 22 червня 1957 року в селі Червоне в родині болгарина та українки.

2. Ще з двох із половиною років називав себе заслуженим артистом. Разом із старшим братом та товаришем виступав перед гостями на святах.

3. Закінчив оркестровий факультет Київської державної консерваторії ім. П.Чайковського, а згодом — і вокальний факультет.

4. Піснею, яка подарувала Зіброву всеукраїнську популярність, артист називає Хрещатик. У кліпі на цей хіт можна побачити, яким був Хрещатик 1994 року:

5. Своїми «фішками» Павло Зібров називає вуса, лозунг «Мертві бджоли не гудуть»,  а також те, що є головою Громадської Партії Шанувальників Жінок України. «Це дуже величезна відповідальність», — говорить співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч: Факти з життя учасниці Танців з зірками, які вас вразять

6. Справді, вуса – візитівка стилю Павла Зіброва. «Останні два рази, коли я був без вусів, було за часів армійської служби і коли мені виповнилося 35. Останній випадок – це моя необдумана витівка, коли я вирішив зробити сюрприз дружині, зустрічаючи її на вокзалі. Можете собі уявити, вона мене навіть не впізнала! Відтоді таких поривів не було. Без вусів відчуваю себе як голий Вася», — зізнався артист в одному з інтерв’ю.

Одного разу я навіть прокинувся в холодному поту: мені наснилося, що мене катують бандити, і як покарання — збривають мені вуса.

7. «Я український козак, хоч і з іноземним корінням. Патріот України. Скільки було пропозицій поїхати до Москви, зробити там кар’єру, я відмовлявся. Тому що народила мене українська земля, виховала і дала шматок хліба, і дала популярність та любов українського глядача. А ще я серцеїд», — охарактеризував себе співак у влозі на YouTube-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко: 10 фактів із життя нового учасника Танців з зірками

8. Співак не приховує, що брав гонорар за свої виступи товаром. Свого часу співав з Аллою Кудлай перед співробітниками м'ясного комбінату. Опісля з артистами розрахувалися свинею. «Потім ще був випадок на птахофабриці, де мені вручили 500 яєць в лотках. Ми їх потім друзям роздавали», — пригадав артист.

9. Із коханою Мариною одружений вже 24 роки. «Мені здається, головне – що ми до всього ставимося з гумором. Звісно, ми теж лаємося, але всього на п'ять хвилин, не більше. І то – часто ми сваримося з робочих питань, а не з побутових. Моя дружина має твердий характер, і це добре, тому що я – більш м'якотілий і поступливий», — розповів Зібров.

10. Пара виховує доньку Діану, яка цього року закінчила бакалаврат у КІМО за фахом Міжнародна інформація. До того ж донька ЗІброва захоплюється дикторською майстерністю та пише сценарії. До слова, Павло, як і його дружина Марина, має сина – від першого шлюбу.

Із ким із професійних танцюристів вийде на паркет Павло Зібров, глядачі телеканалу 1+1 дізнаються 26 серпня о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки

Новини по темі