Павло Зібров про свою участь у Танцях: «Є ще порох у порохівницях!»

Танці з зірками

Співак запросив на паркет вагітну Валентину Хамайко.

Поділитися:

Сьогодні стало відоме ім'я ще одного учасника, який прийняв естафету в рамках #танціззіркаміchallenge. На головний паркет країни вийде народний артист України Павло Зібров. Співак, за традицією танцювального челенджу, опублікував у себе в соціальній мережі відео з відповіддю, не забувши передати виклик наступній зірці − ведучій ранкового шоу Сніданок. Вихідний .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінь блискучих прем'єр: Чим вражатиме 1+1 у новому сезоні

Чи братиме участь у проекті Валентина Хамайко, яка, як відомо, чекає на четверту дитину, а також з ким із професійних танцюристів вийде на паркет Павло Зібров, глядачі телеканалу 1+1 дізнаються 26 серпня о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко розповів, як однолітки кепкували з його занять танцями (відео)

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка групи НеАнгели Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч та ведучі Леся Нікітюк та Оксана Марченко.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в ролі танцівника нового сезону Танців з зірками виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко стала головним хореографом проекту Танці з зірками

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі й професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade розповіла, чим вразить на Танцях з зірками (відео)

Новини по темі