«Я ще із жодним чоловіком скільки часу не проводила, він мені сниться», – Євгенія Власова про свого партнера на «Танцях з зірками» Макса Леонова

Танці з зірками
Євгенія Власова розповіла про ставлення до свого партнера на "Танцях з зірками": "Він мені сниться"

Євгенія Власова на пост-шоу «Танців з зірками» у шоу «Твій день» розповіла про своє ставлення до партнера по танцях Макса Леонова: «Він мені сниться».

Поділитися:

Співачка Євгенія Власова разом зі своїм партнером на «Танцях з зірками» Максом Леоновим завітала до шоу «Твій день». Вона розповіла про свої враження від останнього ефіру, а також про те, що відчуває до Макса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона сказала мені «бувай» перед шоу результатів, і тут сама вилетіла», – Євгенія Власова прокоментувала виліт Lida Lee із «Танців з зірками»

Євгенія Власова та Макс Леонов на останньому ефірі «Танців з зірками» виконали ніжний віденський вальс. Дивіться, як це було:

Ведуча балкону Маша Єфросініна, яка в одному з попередніх сезонів також танцювала з Максом Леоновим, навіть трохи приревнувала його до Євгенії і сказала після танцю:

Зі мною ти не робив нічого такого романтичного і красивого.

Євгенія ж сказала, що Маша просто хотіла їх підтримати, і вона за це їй дуже вдячна.

Власова Леонов

З приводу ж свого партнера Макса Леонова Євгенія Власова говорить:

Я ще із жодним чоловіком скільки часу не проводила, він мені сниться.

Чи означають ці слова зародження романтичних почуттів до свого партнера? Євгенія та Макс це не коментують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова про партнера на «Танцях з зірками» Макса Леонова: «Він мені дуже рідна людина»

На запитання ведучих «Твого дня» про те, що Власову на проєкті постійно порівнюють з Джамалою, Євгенія відповіла, що не хоче проводити жодних паралелей. Всі на цьому шоу віддаються на 100% і заслуговують на похвалу. Дивіться пристрасний пасодобль від Джамали та Антона Нестерка: 

Нагадаємо, минулого ефіру паркет «Танців з зірками» повинні були залишити одразу 2 пари. Першою шоу залишила пара Lida Lee та Олексій Базела. Далі судді мали обрати між парами Олександра Заріцька та Юрій Мєшков і Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. Проте своїм рішенням судді залишили обидві ці пари в проєкті. Про них Євгенія Власова говорить:

Саша Заріцька така жіночна, в ній стільки сексуальної енергії. А Оля Харлан взагалі неймовірна.

Дивіться візит Євгенії Власової та Макса Леонова у шоу "Твій день":

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі