«Танці з зірками» 12 випуск онлайн – прямий ефір 10.11.2019

Танці з зірками

Дивись онлайн-трансляцію шоу «Танці з зірками» 10 листопада на 1plus1.ua.

Поділитися:

Цієї неділі, 10 листопада, глядачі 1+1 побачили чвертьфінал вибухового сезону «Танці з зірками», після закінчення якого стали відомі імена півфіналістів. 

Цього разу зірки та їх партнери виконали одразу два танці. Перший із них пройшов під супровід живого виконання хітів українськими артистами. Другий виступ був присвячений бальній хореографії. 

Вечір традиційно провели шоумен Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль. А на балконі зіркових учасників зустрічали Надя Дорофєєва та Позитив.

Володимир Остапчук залишився єдиним чоловіком-зіркою у «Танцях з зірками». Він прориватиметься у півфінал під спів гурту, від якого шаленіють мільйони, – Время и Стекло! Дивись хіп-хоп від Володимира та Ілони!

Минулого ефіру несподівано для всіх Анна Різатдінова вперше танцювала за життя на проекті. Чи то секс-символ Іраклі, чи заздрість конкуренток – причин не знаємо. Але точно впевнені, що Аня своїм місцем не поступиться нікому. Не пропусти їхній квікстеп.

Сьогодні Олена Кравець та Максим Леоном вийшли на паркет із ніжним контемпорарі під живий виступ Джамали. 

У бій за місце у півфіналі вступає пара лідерів минулого ефіру Ксенія Мішина та Женя Кот. Ксенії за іронією долі дісталася та ж самба, яку ніхто не станцював краще, ніж Анна Різатдінова. Та Мішина готова відстояти своє місце у півфіналі.

Головні бунтарі цього сезону – Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар дійшли до чвертьфіналу. Як запевняє Діма, це все тому, що вони володіють головною зброєю – технікою. Підтримав їхнє танго легендарний, золотий, перший склад гурту ВІА Гра. 

Настав час другого танцю. Для Остапчука та Гвоздьової – це румба!

На паркет вже готова вийти загроза для усіх конкурентів – Анна Різатдінова. Подивимося, чи поверне вона сьогодні лідерські позиції і чи перетанцює Ксенію Мішину? Конкуренти, тримайте удар, другий раунд від Різатдінової – модерн!

Вікторія Булітко та Діма Дікусар переконані, що зможуть забрати кубок! Чи вдався їм найшвидший танець латиноамериканської програми – джайв? Дивись!

Вдруге випробувати свої сили готові Ксенія Мішина та Женя Кот. До чвертьфіналу їх привели почуття, яким точно заздрять конкуренти. Навіть Тіна не втрималася і залишила голдрум, аби допомогти їм пройти у півфінал. 

Такого жіночого протистояння на паркеті ще не було у жодному сезоні нашого шоу! Ніякі нерви це не витримують. Але є сильна і незламна Олена Кравець, яка готова довести, що гідна півфіналу. Її другим танцем стало ча-ча-ча. 

Читай також найсвіжіші новини «Танців з зірками»:

1. Анна Різатдінова показала, як виконує ризикований танцювальний трюк (відео)

2. Найчуттєвіші вальси на «Танцях з зірками» (відео)

3. Остапчук показав, як репетирував видовищний трюк із Гвоздьовою (відео)

4. «Завдяки тобі мені ніколи не буде холодно», – Могилевська звернулася до Ями

5. Dan Balan поділився, чому не зважився на участь у «Танцях з зірками»

Новини по темі