«Завдяки тобі мені ніколи не буде холодно», – Могилевська звернулася до Ями

Танці з зірками
Наталя Могилевська ніжно звернулася до Влада Ями: «Завдяки тобі мені ніколи не буде холодно» | 1+1
Фото: instagram/nataliya_mogilevskaya

Він її «перший».

Поділитися:

Наталя Могилевська та Влад Яма запалювали на паркеті серця глядачів протягом першого сезону «Танців з зірками». Та й донині вони залишаються улюбленою парою проекту.

Під час одинадцятого прямого ефіру вибухового шоу легендарні учасники знову повернулася на зірковий паркет через 13 років та полонили серця глядачів пристрасною румбою.

Не дивно, що після такого яскравого виступу душа Наталі сплахнула від приємних спогадів про шоу.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка поділилася фото разом із Владом Ямою. Щира усмішка на обличчі Наталі та ніжні обійми свідчать про близькі стосунки між ними. До милої світлини зірка додала, що дякує хореографу як першому вчителю та вдячна, що завдяки йому починає свій ранок із теплих латиноамериканських танців.

«Дякую тобі, мій перший Учителю! Як це було красиво. Наші танці в проекторі на паркеті. Наша пісня в ритмі румби, улюблений глядач і Чапкіс за суддівським столом.

Завдяки тобі мені ніколи не буде холодно взимку. Я починаю кожен свій ранок у танцювальному залі під теплі латиноамериканські ритми», – прокоментувала Наталя.

До слова, підписникам співачки теж дуже сподобалося фото і їхні коментарі, сповнені ностальгією, тому пітвердження: «Люблю вашу пару ще з далекого 2006 року. А ваша румба тепер у пам’яті назавжди», «Наталю, ви легенда «Танців з зірками», «Гарно виглядаєте разом», «Прекрасні. Дякуюємо за ніжність, любов та натхнення».

Нагадаємо, також Наталія Могилевська зізналась у коханні у прямому ефірі «Танців з зірками».

Більше цікавих новин про Могилевську та Яму читай далі:

1. Могилевська і Яма через 13 років повернулись на «Танці з зірками» (відео)

2. Наталія Могилевська та Влад Яма обрали схожі образи на Хелловін

3. Могилевська зізналася, за що дала смачного ляпаса Ямі

4. Дружина Влада Ями виконала сексуальний танець у шкіряних штанах (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі