«Танці з зірками» розпочали продаж квитків на прямі ефіри

Танці з зірками
«Танці з зірками» розпочали продаж квитків на прямі ефіри

Ти можеш побачити грандіозне шоу на власні очі!

Поділитися:

Організатори найпопулярнішого розважального проекту «Танці з зірками» на каналі 1+1 запустили офіційний старт продажів квитків на прямі ефіри. Зазначимо, що придбати квитки можна як на прямі ефіри, так і на генеральні репетиції.

Уперше прихильники шоу зможуть також побувати на генеральних репетиціях, аби побачити закулісся, підготовку учасників та постановки, які виходитимуть в прямий ефір.

Більше деталей про вартість та дати можна знайти за посиланням.

Прем’ера нового вибухового сезону запланована на 25 серпня.

Нагадаємо, нещодавно розпочався довгоочікуваний #танціззіркамиchallenge, який вже встигли прийняти ведучий каналу 1+1 та шоумен Володимир Остапчук, чарівна принцеса комедії, акторка «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам за комедією «Свінгери», народна улюблениця Надія Матвєєва та актори, зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копала» та «Кріпосна» —Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка «Сніданоку з 1+1» Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV, темпераментний та гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем, популярний репер Серьога та призерка олімпійських ігор з художньої гімнастики, молода мама Анна Різатдінова.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про учасників та суддів нового вибухового сезону:

1. Учасником «Танців з зірками» став відомий репер

2. Чому Франсіско Гомес позбавився своїх пишних кучерів

3. «Покажи секс – я показую»: Відео учасниці «Танців з зірками» Вікторії Булітко

4. Маленька дочка Катерини Кухар не пустила її до бутика (кумедне відео)

5. Дивись спокусливий кліп MARUV, поки мама не прийшла

 

Новини по темі