Вагітна Хамайко вразила відеороликом про свою участь у Танцях з зірками

Танці з зірками

Прихильники ведучої захоплені її сміливістю.

Поділитися:

Ведуча Сніданку. Вихідний Валентина Хамайко опублікувала свою відповідь на виклик від . Майбутня мама опублікувала відео в соціальних мережах, де повідомила, що не братиме участь у танцювальному проекті, але дала обіцянку підписникам дивитися прямі ефіри Танців з зірками разом з малюком і підтанцьовувати учасникам вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна показала синці від занять танцями (фото)

У кумедному відео вагітна зірка активно займається фітнесом, б'є по боксерській груші та танцює. Цим Валентина викликала захват серед своїх прихильників. «Яка ж ви класна, як круто», «Такий позитив!», «Тоді чекаємо наступного сезону Танців з вами», «Божевільна і смілива», «Захоплююся такими активними матусями», — пишуть у коментарях до відео.

До того ж Валентина заінтригувала шанувальників проекту, не передавши естафету нікому із зірок. Таким чином, ім'я 14 зіркового учасника все ще залишається таємницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Хамайко показала, як стоїть на голові та танцює з чималим животиком

 

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер Ліги сміху Ігор Ласточкін, солістка групи НеАнгели Слава Камінська, актор Павло Вишняков, україно-болівійська співачка Michelle Andrade, ресторатор Микола Тищенко, співачка Злата Огнєвіч, ведучі Леся НікітюкОксана Марченко та співак Павло ЗІбров.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників в порівнянні з минулим роком. Уже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників і насолоджуватися їхніми запальними танцями на паркеті. Також стало відомо, що в якості танцюриста нового сезону Танців з зірками виступить фіналіст американських Dancing with the stars і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінь блискучих прем'єр: Чим вражатиме 1+1 у новому сезоні

Новини по темі