Прем’єра нових благодійних концертів "Вечірнього Кварталу": коли та де дивитися

Новий Вечірній Квартал
Де і коли дивитися нові випуски Вечірнього Кварталу — 1+1

У нових благодійних концертах гумористи покажуть номери на найактуальніші теми.

Поділитися:

Актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” обʼєдналися, щоб позитивних емоцій було ще більше, адже гумор — це також зброя. У нових благодійних концертах гумористи покажуть номери на найактуальніші теми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Олега Винника та нові прогнози Буданова: що покаже “Вечірній Квартал” у нових випусках

Де і коли дивитися нові випуски "Вечірнього Кварталу"

Премʼєра нових благодійних випусків “Вечірнього Кварталу” відбудеться 13 та 20 травня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

У нових випусках глядачі побачать Олександра Пікалова у ролі Віктора Януковича. На сцені “Вечірнього Кварталу” зʼявиться Олег Винник, але у виконанні Степана Казаніна, а Юрій Великий в образі Кирила Буданова уявить, як очільник ГУР святкуватиме… поминки. Не обійдеться і без музичних номерів. Акторки “Жіночого Кварталу” презентують свою версію “Парової машини”, а також виконують зворушливу пісню-присвяту захисникам та захисницям.

Вечірній Квартал 1+1

Традиційно квитки на концерт не продавались. Серед глядачів — військові, прикордонники, переселенці. З моменту повномасштабного російського вторгнення актори та акторки Студії "Квартал 95" не залишались осторонь і щодня допомагають Україні, здійснюючи волонтерську діяльність, дають благодійні концерти, виступаючи у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про гумор під час війни, поїздки на передову та жарти від дочок розповів Євген Кошовий в інтерв'ю сайту 1+1

Дивіться нові випуски “Вечірнього Кварталу” 13 та 20 травня о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі