«Колосальної сонячної енергії, яка заполоняє все навколо, нам буде дуже не вистачати», – у «Сніданку з 1+1» поділилися спогадами про Руслану Писанку

Спогадами про Руслану Писанку поділилися колеги та друзі (сюжет "Сніданку з 1+1)

Колеги та друзі розповіли про те, якою була Руслана Писанка, яка вчора пішла з життя.

Поділитися:

19 липня пішла з життя народна легенда, справжня улюблениця мільйонів, українська актриса театру і кіно, ведуча шоу «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка. На 57-му році її життя забрала хвороба. Спогадами про народну улюбленицю поділилися її колеги та друзі у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя Руслана Писанка: спогади колег та зірок про акторку та ведучу 1+1

Людина, яка вміє заряджати. Так про себе говорила сама Руслана Писанка і усі, хто її знав. Актриса, телеведуча та режисерка, донька талановитого телеоператора та випускниця режисерського факультету. Свою першу головну роль Писанка зіграла у фільмі "Москаль-чарівник", але популярною на всю країну стала як ведуча прогнозу погоди. В житті Писанки була успішна кіно та телевізійна кар'єра, робота в театрі, участь у популярних шоу, серед яких і 1-й сезон шоу "Танці з зірками". Після тривалої паузи в роботі на телебаченні рік тому Руслана Писанка повернулася до телевізійної кар'єри: стала ведучою шоу "Твій день". Про свою колегу по цьому шоу згадує Тімур Мірошніченко:

"Було дуже цікаво спостергіати, як вона заново народжується на телебаченні. Руслана дивувала нас всіх: вона встигала після ефіру поїхати кудись за 300 км, ніч зніматися, а зранку чоловік привозив її сюди, на майданчик "Твого дня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя слідом за мамою: Руслана Писанка була змушена втікати з розбомблених Гореничів та прощатися з мамою по вайберу

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін такими словами згадує про Руслану Писанку:

"Руся Писанка – це носій порад, кулінарних історій і рецептів. Вона для всіх була своя. Я дивувався, як вона все встигає, а вона казала: "Я цим живу". Це дуже світла пам'ять про неї, тому що вона була світлою людиною".

Про колегу по сцені та телезйомкам згадали і актори. Віктор Андрієнко так розповідає про свою близьку подругу:

"Це просто мій друг, товариш по творчій зброї. Вона точно не хотіла співчуття. І ми повинні згадувати про неї тільке світле, яскраве, бо такою вона була".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це просто як грім серед ясного неба", "з лимона могла вичавити лимонад" — ведучі "Сніданку з 1+1" про обірване життя Руслани Писанки

Акторка Ольга Сумська з жалем говорить:

"Вона ні з ким не ділилася, що хвора, просто мужньо це долала. Тому це шок для всіх нас. Колосальної сонячної енергії, яка заполоняє все навколо, нам буде дуже не вистачати".

Поки вся країна зосередилася на боротьбі з російським агресором, Руслана Писанка боролася з тяжкою хворобою, яку від усіх приховувала.Через повномасштабне вторгнення Писанці довелось поїхали до Німеччини, де у неї виявили важку хворобу. Там вона була вимушена справлятись з нею наодинці. За словами колег, Руслана Писанка ніколи не хотіла розповідати, наскільки їй було важко. Проте, на жаль, хвороба перемогла. Вчора життя народної улюблениці обірвалося, Руслані Писанці було усього 56 років.