10 речей на весну, які варто придбати на зимовому розпродажі

Саме час придбати модні речі за вигідними цінами!

Поділитися:

- ідеальний час для шопінгу. Вітрини магазинів наголошують на неймовірних знижках і закликають усіх модниць придбати нові стильні речі за оптимальними цінами. Перш ніж вирушити на шопінг, проаналізуйте свій гардероб та складіть список того, що необхідно придбати. Після цього встановіть для себе бюджет. Які речі обирати, та на які модні тенденції звертати увагу - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

ПАЛЬТО

Пальто із цупкої яскравої тканини та широкими рукавами стало трендом 2018. Доповнити свій весняний лук можна стильною кепкою та об'ємним шарфом. 

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/greenteanosugar

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів, як обрати те саме пальто

ДІЛОВИЙ КОСТЮМ

Зимовий розпродаж - гарна нагода купити класичний діловий костюм, у якому ви зможете ходити на початку весни. Найстильнішими відтінками для костюму стали сірий, червоний, синій та чорний. 

Фото: instagram.com/gilochka

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 стильних головних уборів на будь-який смак

ШКІРЯНІ ЧОБІТКИ 

Теплі чобітки із хутром вдало доповнять весняний образ. Обирайте ті моделі, які вам найбільше пасують. Пам'ятайте, що високі чобітки-ботфорти більше личать довгоногим струнким жінкам. Особливо популярними у новому сезоні стали чобітки на шнурівці червоного кольору. Чобітки середньої довжини краще носити у поєднанні із спідницею чи сукнею. Короткі черевики пасують до луку в стилі кежуал: куртка+джинси+об'ємна шапка. 

Фото: instagram.com/blaireadiebee

Фото: instagram.com/gilochka

 

A post shared by Chloé (@chloe) on

СВЕТР OVERSIZE

Об'ємний в'язаний светр дозволить почувати себе комфортно та затишно. Моделі із високим коміром, відкритими плечима та об'ємними рукавами - у тренді 2018-ого. Крім того, інститут Pantone визначив, що головним кольором 2018-го буде ультрафіолет, тож неодмінно придбайте светр такого відтінку. 

Фото: instagram.com/alina_frendiy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 способів стильно зав’язати шарф

ТЕПЛА СУКНЯ

Кашемірова або трикотажна сукня зроблять ваш весняний лук стильним та елегантним. Тепла сукня довжиною міді у поєднанні із стильними чобітками на підборах стане родзинкою вашого весняного луку. Популярними залишаються сукні-комбінації. Шовкова сукня - ідеальний варіант для теплої весни. 

Фото: instagram.com/dianagloster

КЛАСИЧНІ ДЖИНСИ

На зимовому розпродажі краще придбати прості джинси класичного синього кольору без будь-яких принтів, котрі стануть базою для вашого гардеробу і будуть модними у наступному сезоні. Особливо популярними навесні будуть джинси із високою талією та вільним кроєм від лінії стегон, а також банани та mom-джинси.

Фото: instagram.com/alina_frendiy

БІЛА СОРОЧКА

Білу сорочку називають найнеобхіднішою річчю гардеробу кожної жінки. Цей елемент одягу можна одягнути як на ділову зустріч, так і на прогулянку із подругами. У тренді цього року сорочки з корсетами, сорочки із великими манжетами, сорочки із глибоким декольте, сорочки із накладними кишенями.

Фото: instagram.com/gilochka

ШКІРЯНА КУРТКА

Весняна шкіряна куртка захистить від вітру та дощу. Такий верхній одяг пасуватиме і до джинсів, і до яскравої спідниці чи сукні. Доповніть свій образ стильною сумкою кросс-боді і будьте у тренді!

Фото: instagram.com/alina_frendiy

ОДЯГ В КЛІТИНКУ

Клітинка досі у моді. Придбайте сукню, жакет або штани у клітинку і, створюючи лук, зробіть акцент саме на цих речах. Нехай усі решта частини образу будуть нейтрального кольору - чорного, білого, сірого. 

Фото: instagram.com/gilochka

АКСЕСУАРИ

Не втрачають своєї актуальності маленькі зручні рюкзаки, а також незвичайні прикраси. Особливо модними будуть архітектурний браслет, чокери та моно-сережки. 

Фото: instagram.com/dianagloster

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно носити оксамит: 4 стильні образи