Голос країни-12: всі виступи першого ефіру (відео)

Стартував 12 сезону шоу Голос країни: дивіться, як співали учасники у першому ефірі на сліпих прослуховуваннях.

23 січня стартував 12-й сезон головного вокального шоу країни «Голос країни». Першими ефірами традиційно є сліпі прослуховування: зіркові тренери набирають свої команди учасників. Цьогоріч до тренерської команди увійшли DOROFEEVA, Потап, Святослав Вакарчук та Оля Полякова. Для останньої це дебют у якості тренера. Першою у сезоні натискла кнопку Оля Полякова, однак, перший учасник пішов у команду DOROFEEVA.

Відкривала шоу спільна пісня тренерів, які заспівали "Старі фотографії" Скрябіна. Дивіться, як це було:

Loading...

Євген Бічасний — "Stayin' Alive"

До першого учасника шоу Голос країни Євгена БІчастого обернулось три тренери — усі, окрім Святослава Вакарчука. Євген пішов до команди DOROFEEVA. Дивіться, як це було:

Loading...

Олена Чукаленко — "Вільна"

Киянка Олена Чукаленко стала першою, хто розвернув одразу усі 4 тренерські крісла. Дівчина обрала своїм наставником Олю Полякову. Дивіться самі:

Loading...

Михайло Ніколаєнко — "Дівчина з іншого життя" 

Михайло НІколаєнко з міста Дніпро став першим учасником команди Другого шансу. Зіркові тренери Олександра Заріцька та меценат Андрій Мацола дали хлопцеві другий шанс. Дивіться емоції хлопця від виконання пісні разом із Святославом Вакарчуком:

Loading...

Аліє Хаджабадінова — "Bagcalarda kestane"

Наступна учасниця, кримчанка Аліє Хаджабадінова розвернула три крісла. ЇЇ неймовірний голос вразив Потапа, DOROFEEVA та Святослава Вакарчука. Дівчина обирала серцем та стала першою у команді Вакарчука. Як це відбувалоось, дивіться далі:

Loading...

Ярослав Гав'янець — "Тебе це може вбити" 

Кіборг Ярослав Гав'янець, що захищав Донецький аеропорт і потрапив до полону, зроби крок до здійсненя своєї мрії. Він вже виступив на сцені, і потрапив до команди Олі Полякової. Дивіться історію та виступ, які точно не залишать вас байдужими:

Loading...

Інеса Грицаєнко — "Гуси"

Інесса Грицаєнко впевнено крокує до своєї мрії. Дівчина прийшла на прослуховування разом із сестрою, яка мала просто підтримати її, а крокує далі вже дуетом із сестрою: «Сестра Music». Дівчата виконали нереальний кавер на хіт минулого року — "Гуси", слухайте самі:

Loading...

Дмитро Ротькін — "Johnny B Goode"

Дмитро Ротькін не уявляє свого життя без музики і без скрипки. Феноменальний скрипаль, що співає, розвернув крісла Олі Полякової та DOROFEEVA, і, врешті, обрав останню. Дмитро сподівається, що DOROFEEVA не відбере у нього інструмент та не змусить просто співати. Як проходив виступ, дивіться:

Loading...

Ярина Солоненко — "Fortepiano"

Ярина Солоненко, на жаль, не змогла розвернути жодного крісла, і навіть Другий шанс її не забрав до себе. Це була перша учасниця першого ефіру Голосу країни-12, що не пройшла далі. Тренери зазначили, що їм не вистачило самого вокалу, акцент виступу був на грі на бандурі. Дивіться, як виступала дівчина:

Loading...

Павло Нажига — "Лейла" 

До Павла Нажиги розвернулось одразу три тренерські крісла: Оля Полякова, Потап та DOROFEEVA. Хлопець обрав своїм наставником Потапа. Дивіться виступ:

Loading...

GG ГуляйГород — "Веснянка"

ГуляйГород не зміг достучатиись до сердець тренерської четвірки, однак, його без вагань забрала до себе команда Другого шансу, оскільки Олександра Заріцька дуже добре розуміється на такій музиці та знає, як із ними працювати далі. Дивіться, як це було:

Loading...

Анна Кіндзерська — "Love Tonight" 

Завершувала перший ефір феноменальна музикантка із багатодітної родини Анна Кіндзерська. Дівчина грала на фортепано та вразила уусіх тренерів своїм феноменальним голосом. Обрала Анна Святослава Вакарчука. Дивіться: 

Loading...

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Більше новин