Андре Тан назвав річ, яка зробить тебе ультрамодною цієї осені

Простий спосіб створити стильний образ.

Український дизайнер Андре Тан не лише показує жінкам, як стильно вдягатися на прикладі своїх колекцій, але й охоче дає поради. Нещодавно він розсекретив колір, який «розгладжує зморшки», а цього разу назвав найтрендовішу річ осіннього сезону. Мова про одяг зі шкіри — майже в будь-якому його виконанні.    

Фото: instagram/marseesofficial

«Зараз складно в це повірити, але шкіряний одяг увірвалася в модну індустрію зі скандалом... Адже раніше його носили тільки вуличні музиканти і військові. Першим наважився запровадити шкіряні вироби в світі моди Ів Сен-Лоран», — поділився Андре Тан.

Я точно знаю, що в твоєму гардеробі є хоча б одна річ зі шкіри або екошкіри... І правильно! Адже бути модною цієї осені без неї — неможливо!

Фото: instagram/atan.ua

Фото: instagram/motrya_official

За словами дизайнера, варто звернути увагу на куртки, дублянки, жакети, штани, спідниці, сукні та світшоти:

«Усе це має чудовий вигляд у шкірі. Найскладніше — обрати колір серед мільйонів відтінків! Відштовхуйся від вже існуючого гардероба та можливості комбінувати речі між собою! Ти ж пам'ятаєш про правило: якщо, купуючи річ, ти відразу не можеш підібрати до неї три інші зі свого гардероба — краще відмовся від придбання».  

Фото: instagram/totecollection

Фото: instagram/motrya_official

Редакція 1plus1.ua також неодноразово висвітлювала тренд на одяг зі шкіри. Читай, яким має бути ідеальним шкіряний тренч, брюки, взуття, а також про те, як найпрестижніші будинки моди пропонують носити шкіру навесні та влітку

Якщо хочеш почути більше порад Андре Тана, дивись відеосюжет. У ньому дизайнер називає речі, які ніколи не вийдуть із моди:

Loading...

Більше цікавих матеріалів на тему моди:

1. Антитренди осені 2019: Із чим вже час попрощатися

2. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

3. 5 стильних аксесуарів, які прикрасять твій осінній образ 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин