"Зі всього світу пишуть мені, що ми вже перемогли", — Наталя Островська підтримала українців і розповіла, як святкуватиме перемогу

Наталя Островська впевнена, що незабаром Україна святкуватиме перемогу.

Вже майже місяць триває повномаштабна війна росії проти України. Весь цей час провідні телеканали ведуть телемарафон UAразом. Ведуча ТСН Наталя Островська, разом з іншими ведучими 1+1, такими як Святослав Гринчук, Марічка ПадалкоСоломія Вітвіцька й Наталя Мосейчук теж веде об'єднані новини та тримає інформаційний фронт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil у "Сніданку. Онлайн" розповіла, як перетинала кордон та про концерт в Польщі

Наталя розповіла, що зараз вона не вдома, адже мешкає в Ірпені, у якому зруйновані будинки російськими окупантами. Зазначає: як би не було складно, треба триматися.

Вже багато колег зі всього світу пишуть мені, що ми вже перемогли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хливнюк закликав російських військових здаватися у полон та кидати зброю: "Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні"

Наталя впевнена, що Україна обов'язково переможе у цій війні, яку розпочала росія, і ми усі повернемося додому:

Ми будемо проживати один із найщасливіших етапів. Переможемо заради Маріуполя, Харкова, Бучі, Ірпеня, усіх містечок та людей, які прийняли удар. Ми домовились з колегами провести виїзний випуск із сонячного міста на березі Чорного моря. Де саме це місто — дізнаєтесь обов'язково після нашої перемоги! Тримаймося разом!

Більше новин