5 швидких та смачних сніданків для дітей

5 корисних сніданків для дітей

Дитячий сніданок має виглядати так, щоб дитина хотіла його з'їсти.

Поділитися:

Сніданок - найважливіший прийом їжі для дитини. Але саме з ним у батьків часто бувають проблеми. З ранку дитина повинна їсти достатньо корисну їжу. Перш за все, ця їжа має бути багато на вуглеводи, які швидко засвоюються.

Молочна каша

Оптимальний та недорогий варіант – вівсянка. Проте багато малюків її не дуже люблять. Щоб зацікавити дитину, додайте до звичайної каші свіжі ягоди, сухофрукти чи морозиво. Для аромату додайте щіпку кориці чи ванілі. Прикрасити страву можна солодким сиропом.

Овочевий омлет

На сніданок для дитини добре підійде овочевий омлет. Ви можете збити яйця з молоком і приготувати пишний омлет. Як начинку можна використовувати овочі. В омлет можна додати і зелені листові овочі, наприклад, шпинат чи петрушку. Це хороше джерело найважливіших амінокислот.

Сирники

Можна приготувати сирники. Вони мають бути маленькі, акуратні зі сметаною, медом або конфітюром. Сирники можна спекти в духовці, потрібно тільки перевернути їх для повної готовності. Перед подачею сирники слід красиво оформити - наприклад, у вигляді сонячних променів з варення. Також можна прикрасити ягодами.

Міні-піца

На скибочку хліба намажте трохи вершкового масла. Викладіть на хліб обрані інгредієнти, нарізані кубиками, - наприклад, ковбасу, помідор і болгарський перець. Зверху посипте тертим сиром. Поставте в мікрохвильовку на 1-2 хвилини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніданок у ліжко: 5 романтичних рецептів

Запіканка

Запіканку називають однією з найбільш корисних страв для дітей. Її можна приготувати з різних інгредієнтів, дякуючи яким, страва матиме завжди новий смак. По всьому світу зараз популярні запіканки з макаронними виробами через свою простоту. Обов’язково перед подачею прикрасьте страву листком зелені, помідорами чи морквою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих та оригінальних рецептів з кабачків

Смачного!

Новини по темі