Улюблена онучка Єлизавети ІІ не знала, що її бабуся – королева

Улюблена онучка Єлизавети 2 не знала, що її бабуся – королева | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Сюрприз!

Поділитися:

Виявляється, не лише «прості смерті» погано розуміються на королівських титулах та подробицях життя монарших осіб. Так, навіть улюблена онучка королеви Єлизавети ІІ Луїза гадки не мала про титул своєї бабусі.

Кумедною історією в ефірі Sky News поділилася невістка Її Величності Софі графиня Уессекська, мама 15-річної леді Луїзи Віндзор. Члени королівської родини давно вважають дівчинку улюбленицею Єлизавети ІІ. А все тому, що Луїза мешкає поблизу Віндзорського замку (улюбленої резиденції Її Величності) і щовихідних навідується до поважної бабусі на чай. Та попри такі близькі стосунки про винятковий статус своєї родички вона дізналася від дітей у школі.

Одного дня першокласниця Луїза повернулася додому і сказала мамі, що не розуміє, чому однокласники називають її бабусю королевою. Тоді Софі нарешті пояснила доньці, що бабуня та Її Величність – одна й та ж людина.

До слова, Луїза не єдина, хто не знає всієї правди про устрій королівської родини. Так, юному принцу Джорджу ще й досі не повідомили, що у майбутньому він стане королем Британії. Батьки хлопчика Кейт Міддлтон та принц Вільям переконані, що шестирічному школяреві поки зарано занурюватись у подробиці свого офіційного статусу.

Більше цікавих новин про королівську родину читай тут:

1. Скільки насправді правнуків у Єлизавети ІІ

2. 5 шокуючих фактів про королівську родину

3. Королівський ляпас: Як Єлизавета ІІ виховує молодших членів своєї родини

4. Троянда розцвіла: 93-річна Єлизавета ІІ сяє у новому образі

5. 93-річна королева Єлизавета така романтична у цій квітковій сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі